.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΑΓΑΛΙΑΣΘΕ (ΧΑΡΕΙΤΕ) ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΝΩΣΙΤΕΣ. Η ΑΔΕΙΑ (ΤΗΣ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ») ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ» (ANTE PORTAS) (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ‘ΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ «ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ Α.Ε.Κ.»)

Έχουν χυθεί λίτρα μελανιού και ξοδεύτηκαν ρολά χαρτιού (στις εφημερίδες) για δημοσιεύματα σχετικά με το γήπεδο της Α.Ε.Κ. και τις περιπέτειες του. Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και έτσι γλύτωσαν και κάποια δέντρα. Από τη μια αναμετρώνταν το αναφαίρετο δικαίωμα της Α.Ε.Κ. να χτίσει το «σπίτι της» στην «ιδιόκτητη έκταση» της (πάντα στα πλαίσια της νομιμότητας) και από την άλλη ο σεβασμός των δικαιωμάτων της υπόλοιπης κοινωνίας, ειδικά αν το νέο γήπεδο ήταν «υπερπαραγωγή» με εμπορικούς χώρους και αντίστοιχες εμπορικές χρήσεις. Από τη μια η νομιμότητα από την άλλη η ισχύς του «Τίγρη» ο οποίος θα σάρωνε όσους τους στέκονταν εμπόδιο.

Έτσι σ’ αυτό το μοτίβο το παραμύθι πήγε σύννεφο για μήνες και από τις δύο πλευρές. Τώρα πλέον και μετά την είδηση που σας μεταφέρουμε (βλέπε εδώ) μπορούμε εμείς οι ΑΕΚτζήδες να ησυχάσουμε. Ο Κ.Κ. (καμιά σχέση με τον Κετσετζόγλου) όντας πολύ καλά πληροφορημένος μας διαβεβαιώνει ότι η άδεια πρόκειται να εκδοθεί πολύ σύντομα. Η πληροφόρηση του (απ’ όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε) είναι εγκυρότατη, κάτι που σημαίνει ότι «είναι έτσι όπως τα γράφει». 

Δεν θα μπούμε στον κόπο να σχολιάσουμε τα γραφόμενα του. Το μόνο που σημειώνουμε είναι ότι έγινε κατορθωτό επιτέλους να επιτευχθεί η «σωστή σύνθεση» στην Δ.Ο.Κ.Κ. προκειμένου να βγεί η άδεια. Όπως δε έχει αποδείξει και η πρόσφατη ιστορία άπαξ και πάρεις το χαρτί αρμοδίως υπογεγραμμένο και με στρογγυλές σφραγίδες (αυτές με το εθνόσημο και τις δάφνες) πάνω του, τότε δεν σε κουνάει κανείς. Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται και με την ιστορία του εμπορικού κέντρου MALLδίπλα στο Ο.Α.Κ.Α. (ο νοών νοείτο).

Το θέμα τώρα είναι ότι δεν θα μπορούν τα «γιουσουφάκια» της ΑΕΚτζήδικης ενημέρωσης να φορτώσουν τα όποια προβλήματα με το γήπεδο στους «συνήθεις υπόπτους» και έτσι αυτό τουλάχιστον το παραμύθι αναγκαστικά θα τελειώσει. Από δω και πέρα μιλάνε τα λεφτά. Αν υπάρχουν θα χτιστεί… Αλλιώς…

Γι’ αυτό σας λέμε κι’ εμείς αγαλιάσθε… 

Υ.Γ. Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, εμείς οι παρατηρητές θέλουμε να κατασκευαστεί το γήπεδο όπως μας το έχετε τάξει (έτσι ακριβώς). Τώρα αν αντί του spaκαι των άλλων χώρων είχε ένα-δυό κλειστά για να μη μας τρώνε οι δρόμοι και να εξυπηρετούνται και τα υπόλοιπα τμήματα (όσο γίνεται) δεν θα μας χάλαγε καθόλου. Ίσα-ίσα που θα γράφαμε και έναν καλό λόγο παραπάνω για τον «Τίγρη» και την βοήθεια του στην «ενιαία Α.Ε.Κ.». 

πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου