.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Με απόφαση Μελισσανίδη «τελείωσε» ο Αλεξίου

Συντάκτης : ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ

Μία από τις αλλαγές που τελέστηκαν χθες στη σύνθεση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ, ήταν και η αντικατάσταση του Αλέξη Αλεξίου. Ο έμπειρος νομικός, κατέχει παρανόμως διοικητικές θέσεις στην ΑΕΚ (πλέον σε Ερασιτεχνική και ΚΑΕ) διότι σύμφωνα με το νόμο 3372/2005 δεν μπορεί να βρίσκεται στα ανωτέρω διοικητικά συμβούλια για 10 χρόνια. Ο λόγος; Επειδή πριν από ενάμισι χρόνο ήταν μέλος του Δ.Σ. που οδήγησε σε λύση την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Την οριστική απόφαση της «διαγραφής» του Αλεξίου από την ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρότι ο Χάρης Γρηγορίου είχε εισηγηθεί την παραμονή του: «Δεν θα υπάρξει πρόβλημα, μπορεί να παραμείνει στη θέση του, θα το ξεπεράσουμε το πρόβλημα», φέρεται πως είχε πει ο νομικός σύμβουλος της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας.


Ωστόσο ο «Τίγρης» δεν την έλαβε υπόψη του καθώς έψαξε το θέμα, συμβουλεύτηκε και άλλους ανθρώπους και αποφάσισε πως δεν αξίζει να ρισκάρει ή να αφήσει να υπάρχουν «σκιές» πάνω σε μία νέα «καθαρή» αρχή.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα και στην Ερασιτεχνική από την οποία αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν ο κ. Αλεξίου. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος συνυπευθυνότητας των υπόλοιπων μελών και ακυρότητας των αποφάσεων που θα λαμβάνει το σωματείο.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι οικειοθελώς αποχώρησαν από το Δ.Σ. ο Μάκης Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Σκρέκης. Ο κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει μόνο μεγαλομέτοχος σε ΠΑΕ και ΚΑΕ, ενώ αναμένεται να παραιτηθεί και από το Δ.Σ. της ερασιτεχνικής, καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψει ασυμβίβαστο λόγω της συνεργασίας του με τον ΟΠΑΠ σε διάφορα πρότζεκτ. Ανάλογο ασυμβίβαστο με την εταιρεία του είχε και ο Γιώργος Σκρέκης.

πηγή:  pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου