.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση της Λαϊκής Συνέλευσης την Κυριακή για το Πολυτεχνείο




Στο δρομο του Νοεμβρη, εξεγερση παντου
να διωξουμε κυβερνηση, ΕΕ και ΔΝΤ

Σήμερα το Πολυτεχνείο είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε. Η χώρα μας βρίσκεται στη μέγγενη των μνημονίων, της λιτότητας, της φασιστικής απειλής και των ιμπεριαλιστικών πολέμων. Με μια κυβέρνηση που ενορχηστρώνει επιθέσεις σε αγαστή σύμπνοια με την ντόπια ολιγαρχία, την τρόικα, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ

Το μαύρο μέτωπο απολύει εργαζόμενους, ξεπουλάει τον δημόσιο πλούτο, διαλύει την παιδεία και την υγεία.Εξαπολύει την καταστολή απέναντι στην αντίσταση της εργατικής τάξης και της νεολαίας τσαλαπατώντας τις ελευθερίες και τα δικαιώματα. Οι εξεγερμένοι μαθητές και φοιτητές που (ξανα) ζούν την αγριότητα των κατασταλτικών μηχανισμών, βροντοφωνάζουν «Έτσι ακριβώς είναι και σήμερα». Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Σήμερα είναι η στιγμή να ξαναπιάσουμε το πνεύμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το «Ψωμί Παιδεία Ελευθερία» και να το συνδέσουμε με τους μικρούς και μεγάλους αγώνες, από τις απεργίες, τις μάχες ενάντια στις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις, τις μαθητικές και φοιτητικές καταλήψεις, την πάλη ενάντια στο ρατσισμό και τους φασίστες και με κάθε κοινωνική αντίσταση, δίνοντας έμπνευση και προοπτική για το μέλλον.

Να θυμήσουμε ότι η δύναμη βρίσκεται στους αγώνες και την λαϊκή αυτενέργεια.
Η λύση θα έρθει από ένα δυνατό μαζικό κίνημα, που θα συγκρουστεί με την κυβέρνηση και  την τρόικα, την ΕΕ, τις δυνάμεις του κεφαλαίου και τους φασίστες συμμάχους τους. Από έναν οργανωμένο λαό που θα διεκδικήσει να πάρει την εξουσία.

Η Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας δίνει και σήμερα το “παρών” για το στόχο αυτό.


ΜΠΟΡΟΥΜΕ:

*  ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ  ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ.

*  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ.

*  ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ

*  ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ  ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.

*   ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 3.30μμ. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 116 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΕΛ.ΤΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου