.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Kυκλοφορεί μαϊμού αστυνομικός ή λειτουργεί παρακράτος που προσπαθεί να σταματήσει τις καταλήψεις των σχολείων!


Όπως είχαμε υποσχεθεί, ψάξαμε για να μάθουμε σχετικά με την υπόθεση του σχολείου της Νέας Χαλκηδόνας που βρίσκεται σε κατάληψη από τους μαθητές, κι αναφέραμε στην προηγούμενη ανάρτηση μας.

Επισκεφτήκαμε και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ο Διοικητής του οποίου διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή του τμήματος με την υπόθεση, και δήλωσε άγνοια για το γεγονός. 

Από τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, φαίνεται πως κάποιος με πολιτικά εμφανίστηκε σε σπίτια μαθητών, περιλαμβανομένου του Προέδρου του 15μελους,  δηλώνοντας αστυνομικός. Και προσπάθησε να τρομοκρατήσει επισείοντας απειλές, και εμφανίζοντας κάποια χειρόγραφα. 

Προφανώς πρόκειται ή για παρακράτος, ή για προσπάθεια κάποιων να σταματήσουν την κατάληψη, διαπράττοντας το αδίκημα της αντιποίησης αρχής.

Ότι και να συμβαίνει, η Αστυνομία πρέπει να ερευνήσει την υπόθεση, και να εντοπίσει ποιοι κρύβονται από πίσω… Το γεγονός ότι ο μαϊμού αστυνομικός ήξερε ποιες πόρτες χτυπάει, σημαίνει πως έχει άμεση σχέση με το σχολείο! 

Παράλληλα επιβεβαιώθηκε ότι το Αστυνομικό Τμήμα καλεί τα σχολεία για να μάθει αν έχουν κατάληψη. Ο Διοικητής μας βεβαίωσε ότι γίνεται μόνο αυτό, και δεν έχουν ζητήσει ονόματα ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο. Προφανώς αυτές οι ενέργειες γίνονται κατ΄ εντολή, κι εντάσσονται στο πλαίσιο αυταρχικοποίησης της πολιτικής ζωής. Σταδιακά επιστρέφουμε στο μετεμφυλιακό κράτος, όταν η αστυνομία ήταν εξουσία των πάντων. Τώρα εμφανίζεται ως πολιτικός προϊστάμενος των εκπαιδευτικών και των σχολείων, και ζητά πληροφορίες για πράγματα που δεν είναι της αρμοδιότητας της…

2 σχόλια:

  1. Ξέρουμε τι γίνεται7 Νοεμβρίου 2014 στις 5:55 μ.μ.

    Kύριε Καμπούρη καλά κάνετε και το ψάχνετε. Αν ψάξετε ακόμη λίγο θα βρείτε πίσω από την επιθυμία να λήξουν οι καταλήψεις, κόμμα που θέλει να γίνει κυβέρνηση! Άλλο τι λένε ή τι παριστάνουν στο φως, και άλλο τι μεθοδεύουν στο παρασκήνιο.....Αυτοί είναι που απέτρεψαν τους μαθητές να κατέβουν στην διαδήλωση στην Αθήνα και τώρα θέλουν να σταματήσουν τις καταλήψεις γιατί πιστεύουν ότι δεν τους χρειάζονται πια και μπορεί να ζημιώσουν το κόμμα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμ η Ένωση γονέων έχει βγάλει πολύσαφή ανακοίνωση,τηνίδια στιγμή που άλλες ενώσεις ούτε που ασχολούνται. Σε κάποια σχολεία πουξέρω δεν κάνουν κατάληψη επειδή πάνε 5ήμερη ενώ σχεδιάζουν δικιά τους 9παραδοσιακή) κατάληψη κοντά στο Πάσχα. αν οι γονείς δεν αντιδράσουν αυθημερόν προσωπικά το βλέπω ζήτημα λεπτών να καταφτάνει η αστυνομία. Τι φταίει η τράπεζα θεμάτων όταν το παιδί δεν κάνει για ΓΕΛ;Στα γενικότερα έχουν απόλυτο δίκιο αλλά με τον στρουθοκαμηλισμό δεν γίνεται τίποτα. Πάει πολύ να πιάνει κανείς στην πένα την αριστερά (ότι κιαν υπονοεί το πρώτο σχόλιο) όταν την ίδια στιγμή δεν στρέφεται ενάντια αποκλειστικά στους υπεύθυνους - και τους αμέτοχους- ή κάνει ότι δεν ξέρει ακόμα καιαν είναι15 χρόνων, μην πω και 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή