.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ξανά υπομονή για το γήπεδο

Η "Αγιά Σοφιά"


Μάλλον δεν είναι τόσο βέβαιη η ημερομηνία των εκλογών ή θα προτιμηθεί να πάμε σε αυτές με τη (ν)τροπολογία που παρακάμπτει το δήμο, σε εκκρεμότητα. 

Είναι ένας άλλος τρόπος να αποσπάσεις τις ψήφους των οπαδών... 



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το novasports.gr:


Ξανά υπομονή για το γήπεδο
  
Παράταση φαίνεται πως παίρνει το θέμα της λύσης στο θέμα που έχει προκύψει με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σχετικά με την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».



Παράταση φαίνεται πως παίρνει το θέμα της λύσης στο θέμα που έχει προκύψει με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, σχετικά με την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ ενημερώθηκαν από την Κυβέρνηση, πως θα πρέπει να κάνουν λίγους μήνες υπομονή, προκειμένου να ψηφιστεί η νομοθετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία θα δίνεται το δικαίωμα στην Ένωση να ξεκινήσει τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου, καθώς θα παρακαμφθεί ο Δήμος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ψήφιση το νομοσχεδίου δεν αναμένεται πριν τις αρχές του καλοκαιριού. Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα πρόθυμοι να κρατήσουν στάση αναμονής στο συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να ξεπεραστούν τα εμπόδια που υπάρχουν από την πλευρά του Δήμου. Τέλος, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Άρης Βασιλόπουλος εμφανίζεται αμετακίνητος στις θέσεις του, παρά την προσπάθεια της Κυβέρνησης, να προσφέρει στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας διάφορες παροχές, προκειμένου να μπει η υπογραφή του στην υψομετρική μελέτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου