.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Υπέρ της "Αγιά Σοφιάς" και των επιχειρηματικών συμφερόντων οι Τούρκοι της Milliyet - Κρίμα που δε μπόρεσαν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο...



Πρωτοσέλιδο της Milliyet με αφιέρωμα για τούρκο κομάντο από εκείνους που είχαν αποβιβαστεί στα Ίμια



Με αφορμή κάποιο δημοσίευμα που κάποτε είχε κάνει μια τουρκική εφημερίδα, μερικοί βυζαντινολάτρες, εθνικιστές κλπ, περίπου πανηγύριζαν για το πρόβλημα που δημιουργούσε το αρχικό κι όχι φυσικά το εμπορικό όνομα του ιδιωτικού γηπέδου Μελισσανίδη. Και στη λογική τους έπρεπε να προχωρήσει το επιχειρηματικό σχέδιο της «Αγιά Σοφιάς» για εθνοθρησκευτικούς λόγους…

Διαβάζουμε σήμερα λοιπόν στο pontos-news.gr που είναι γνωστό ότι θέλει να εκφράσει τους πόντιους, και υπερασπίζεται την αναγνώριση της γενοκτονίας τους από τους Τούρκους, αναδημοσίευση άρθρου της Milliyet που ούτε η πιο φανατική οπαδική ιστοσελίδα δε θα έγραφε. Μέτρησε λοιπόν 8.000 χιλιάδες στο συλλαλητήριο της Original, ξέρει πως ο δήμαρχος εμποδίζει το έργο και παρεμβαίνει ο Α. Τσίπρας, και όλα αυτά για μια ομάδα που «ιδρύθηκε από Έλληνες της Κωνσταντινούπολης».


Ακολουθεί η αναδημοσίευση από το pontos-news.gr:



Η τουρκική εφημερίδα «Milliyet» για το γήπεδο της ΑΕΚ


Στη στήλη Skorer της ιστοσελίδας της Milliyet γίνεται εκτενής αναφορά στο σχέδιο της ΑΕΚ για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς» στο χώρο όπου υπήρχε το προηγούμενο γήπεδο, στην αρνητική στάση του δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας Άρη Βασιλόπουλου, που έβγαλε στο δρόμο τον κόσμο της Ένωσης, αλλά και στην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για να αρθεί το διαφαινόμενο αδιέξοδο.

Με τίτλο στο άρθρο «Η "Αγια-Σοφιά" έκανε άνω κάτω την Ελλάδα», η τουρκική εφημερίδα σχολιάζει θετικά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ να κατασκευάσουν το νέο γήπεδο της ομάδας η οποία «ιδρύθηκε από Έλληνες της Κωνσταντινούπολης» και σημειώνει τα προβλήματα που δημιούργησαν εκείνοι που αντιτίθενται στην υλοποίηση του συγκεκριμένου project.

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ βγήκαν στους δρόμους και διαδήλωσαν. Περίπου 8.000 βγήκαν στους δρόμους όπου θα χτιστεί το γήπεδο ενώ φώναξαν και συνθήματα κατά του δημάρχου. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον δήμαρχο και του ζήτησε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες», τονίζεται μεταξύ άλλων ενώ έχει ενδιαφέρον και ένα μικρό βιντεάκι που παρουσιάζεται από την διαδικτυακή έκδοση της Milliyet.

Δείτε το αφιέρωμα εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου