.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ο προεκλογικός Φλαμπουράρης ξαναχτυπά: "Η ΑΕΚ δικαιούται το γήπεδο! Περνάει απ'τη Βουλή τροπολογία"





Η ελπίδα έρχεται για τους οπαδούς της ΑΕΚ (όπως ήρθε για την κοινωνία) ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές...

Τελευταία όλο και πιο συχνά ακούγεται το ενδεχόμενο εκλογών. Μια σοβαρή ένδειξη είναι το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός, ανέθεσε στον Α. Φλαμπουράρη να δίνει λύσεις… σε προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Ο Α. Φλαμπουράρης έχει μια ιστορία στα θέματα διαχείρισης των συναισθημάτων των οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των επιχειρηματικών συμφερόντων σε προεκλογικές περιόδους.



Είναι εκείνος που πρώτος είχε συναντηθεί με το Δ. Μελισσανίδη και είχε συμφωνήσει μαζί του για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ μερικούς μήνες πριν τις εκλογές του Γενάρη ΄15. Ακολούθησε συνάντηση του επιχειρηματία με το… μίστερ δε μας φοβίζουν των Γερμανών τα βόλια γιατί ψηφίζουμε όλα τα μνημόνια Γ. Πάντζα και το Δ. Στρατούλη. Στη βουλή προστέθηκε η… γλάστρα των τηλεπαράθυρων Ε. Αυλωνίτου με το πύρινο λόγο της υπέρ της «Αγιά Σοφιάς». Αυτά έγιναν Μάη – Ιούνη του 2014.


Η επόμενη εμφάνιση Φλαμπουράρη, τον οποίο φυλάσσουν 80 αστυνομικοί οι οποίοι κοστίζουν στο ελληνικό δημόσιο 1.200.000 ευρώ το χρόνο, γίνεται τη Κυριακή 13-9-15 οπότε και εμφανίζεται να κάθεται στα επίσημα δίπλα στο Δ. Μελισσανίδη. Μάλιστα υπάρχει βίντεο στο οποίο δεσμεύεται…  στους οπαδούς, πως σύντομα θα βγει η άδεια κατασκευής.

Συμπτωματικά… εντελώς την επόμενη Κυριακή 20-9-15 έχουμε βουλευτικές εκλογές που ανάδειξαν τη βουλή που υπάρχει ως σήμερα.


  

Στις 11-1-2016 οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ κόβουν τη πίτα τους. Έχουν καλέσει τον Α. Φλαμπουράρη και έχει συμφωνήσει όχι μόνο να έρθει, αλλά και να το τιμήσουν με ειδική πλακέτα για τη προσφορά του στη… κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς». Δεν εμφανίζεται ποτέ και στέλνει το διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, ο οποίος μεταφέρει το… σαφές αισιόδοξο μήνυμα του:
 «Το γήπεδό μας πρέπει να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια και σύντομα θα ξεπεραστούν τα τελευταία ζητήματα για να προχωρήσει»
Συμπτωματικά… εντελώς δεν έχουμε εκλογές.


Τώρα έρχεται με μια καινούρια δήλωση που έκανε χτες στη Νέα Ιωνία στην οποία λέει:
«Το αργότερο σε ένα μήνα θα έχει λυθεί το πρόβλημα της ΑΕΚ. Το θέμα είναι καθαρά διαδικαστικό και πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Θα γίνει με τροπολογία που θα κατατεθεί και θα ψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων. Η ΑΕΚ δικαιούται γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα το χτίσει».

Συμπτωματικά… εντελώς το επόμενο διάστημα όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν εκλογές.


Και για να θυμίσουμε στους οπαδούς της ομάδας που θέλουν να σκέφτονται. Τα τελευταία 14 χρόνια πάντα το γήπεδο της ΑΕΚ «κατασκευάζεται» πριν από βουλευτικές εκλογές, όταν κυκλοφορούν τα διαρκείας, όταν δε πάει καλά η ομάδα, και παλιότερα όποτε είχε εκλογές η ερασιτεχνική ΑΕΚ. Στις περισσότερες περιπτώσεις η… κατασκευή της «κατασκευής» του γηπέδου, γίνεται με τη συνεργασία του πολιτικού συστήματος. Έτσι ακριβώς έγινε με το Γρανίτσα ο οποίος τότε ήταν και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Τα ίδια προσπάθησε να κάνει κι ο Βούρος σε πιο προσωπικό επίπεδο. Και τα κυρίαρχα κόμματα του συστήματος. Τα αποτελέσματα έχουν δείξει πως ο κόσμος ψηφίζει άσχετα από τις επιθυμίες των οπαδών. Όποιος όμως δεν έχει γνωρίσει από κοντά τις ανασφάλειες επαγγελματιών πολιτικών, δε μπορεί να καταλάβει γιατί νομίζουν πως θα κερδίσουν κάτι, λέγοντας στους οπαδούς ότι θα ήθελαν να ακούσουν.



Για την ιστορία επίσης να θυμίσουμε ότι στις 6-9-2007 με πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ το Ντέμη Νικολαίδη, έγινε συνάντηση με το τότε τσάρο… της οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη. Θέμα το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι δυο τους ανακοίνωσαν πως συμφώνησαν στα πάντα, και το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η κατασκευή του στον ΟΔΔΥ. Συμπτωματικά… εντελώς 10 μέρες μετά στις 16-9-07 ακολούθησαν εκλογές!


Παράγοντες της πολιτικής και επιχειρηματίες του ποδοσφαίρου είναι, κράτα με να σε κρατώ να δουλεύουμε μαζί το χωριό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου