.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Όταν η ΑΕΚ έβγαινε στους δρόμους για το γήπεδο (ΦΩΤΟ)

Το aek365.com είχε τη καλοσύνη να μας θυμίσει στιγμές από την εποχή του σχεδίου Γρανίτσα. Τότε δηλαδή που πρώτος ο κυρ – Γιάννης για να κρύψει την αδυναμία του να βρει επενδυτές, έδειχνε ως υπεύθυνους το δήμο και τους κατοίκους. Αν και το έργο έχει ξαναπαιχτεί, φαίνεται πως υπάρχουν και σήμερα οπαδοί που πιστεύουν την επανάληψη αυτής της εκδοχής. Η πρώτη από τις φωτογραφίες που ανάρτησε είναι η παραπάνω. Από το πανό προκύπτει πως έχει ξεκινήσει η εποχή που οι οπαδοί έχουν αρχίσει να παίρνουν χαμπάρι το δούλεμα, κι εκτός από το δήμαρχο ζητούν κι από το Γ. Γρανίτσα γήπεδο.  

Υπότιτλο στο άρθρο έχει «Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ενωσίτες διεκδικούν αυτό που τους ανήκει: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια». Πολύ φοβάμαι πως δε θα είναι η τελευταία. Γιατί συνεχίζουν να κοιτάζουν εκεί που τους δείχνουν οι σωτήρες… Πιστεύουν δηλαδή πως είναι δυνατό ένας μεγιστάνας να θέλει και να μη μπορεί στο ελλαδιστάν της πλουτοκρατίας!
  

 

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:

 

Όταν η ΑΕΚ έβγαινε στους δρόμους για το γήπεδο (ΦΩΤΟ)



Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ενωσίτες διεκδικούν αυτό που τους ανήκει: Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Την προσεχή Κυριακή, πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και ύστερα από το Πανενωσιτικό κάλεσμα της Original 21, οι οπαδοί της ΑΕΚ βγαίνουν και πάλι στον δρόμο. Για τι άλλο; Μα για το γήπεδο. Το σπίτι τους. Το όνειρό τους. Αυτό που το 2003 θάφτηκε στα μπάζα που μάζεψαν οι μπουλντόζες, όταν και μπήκαν στο «Νίκος Γκούμας». Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που έμεινε ίδιο –μαζί με την αγάπη για την ομάδα- από το 2003 μέχρι και σήμερα. Αδιαπραγμάτευτο. «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια», ακόμα και την περίοδο που υπήρξαν μακέτες για «διαστημόπλοια» σε άλλους χώρους της Αττικής, το σπίτι του κάθε ΑΕΚτζή ήταν μόνο εκεί.

Για αυτό το όνειρο λοιπόν, την Κυριακή ο κόσμος ξαναβγαίνει στο δρόμο. Και δεν είναι η πρώτη φορά σε αυτά τα 13 χρόνια που πέρασαν από εκείνη την αποφράδα ημέρα. Είχε συμβεί μερικούς μήνες μετά το γκρέμισμα, στις 23 Νοεμβρίου, όταν και πάλι το προγραμματισμένο ραντεβού των οπαδών, ήταν έξω από το… σπίτι τους. Είχε ξανασυμβεί και το 2011, τον Απρίλιο, όπως και το 2014, δύο εβδομάδες μετά την «μαύρη» επέτειο συμπλήρωσης 11 χρόνων. Σε συλλαλητήριο, όμως, για την ανέγερση γηπέδου στο μέρος που έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο για την ΑΕΚ και το γήπεδο της, εξελισσόταν κάθε συγκέντρωση οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια, που μπορεί να αφορούσε άλλα θέματα (όπως αυτό του 2010 που αφορούσε διοικητικές εξελίξεις). Το γήπεδο ήταν πάντα το σημείο αναφοράς. Και αυτή τη φορά, η επιστροφή είναι πιο κοντά από ποτέ και βάζει εμπόδια ένας πολιτικός που θέλει να χτίσει την καριέρα του, κόντρα στο όνειρο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων.

Το aek365 σας θυμίζει στιγμές από παλιότερες συγκεντρώσεις οπαδών της ΑΕΚ στον χώρο που ήταν κάποτε (και θα ξαναγίνει) το σπίτι του κάθε ΑΕΚτζή



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου