.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

«Οι φάκελοι είναι έτοιμοι…» («Επιχειρηματολογημένος λόγος» ΑΕΚτζήδων)

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Επίθεση … «αγάπης» γνήσιων φίλων της περιοχής μας, στον τοίχο του δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας, στην οδό Εφέσου (Φεβρουάριος 2017)

Η απειλή συνιστά τον «επιχειρηματολογημένο λόγο» ΑΕΚτζήδων, τίποτε άλλο – δεν αναγνωρίζουν στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας ενδιαφέρον για την πόλη τους, ούτε ανησυχία για τα τεκταινόμενα ερήμην τους.

Να βγάλουν τον σκασμό οι κάτοικοι, αυτό προσπαθούν οι ΑΕΚτζήδες. Με απειλές, με ύβρεις, με χλευασμούς…

Δεν σέβονται την ηλικία, τη διαδρομή ζωής, τις γνώσεις των μη συναινούντων στα σχέδιά τους.

Κάνει βέβαια εντύπωση ότι κραυγάζουν: «Θα υπογράψουν ή …» στην «γραμμή» της Μακρονήσου ή ότι σημειώνουν πως «Οι φάκελοι είναι έτοιμοι…» κατά τον τρόπο των χαφιεδοπαρακρατικών μηχανισμών δεκαετιών – εντύπωση όχι σε μας φυσικά, αλλά σε εκείνους που τους θαρρούν τους ΑΕΚτζήδες του παρόντος τμήμα των αντιφασιστικών και αριστερών δυνάμεων, εξωραΐζοντάς τους.


Οι ΑΕΚτζήδες του παρόντος πορεύονται κατά τέτοιο τρόπο, που θα χάσουν πια και τα κοινωνικά ερείσματα που τους έχουν απομείνει!

Κώστας Π. Παντελόγλου

5 σχόλια:

  1. Έχει χαθεί ο κόσμος κάτω από τα πόδια σου !!!!!!! Έχεις πλάκα !!!!! Σε διαβάζω και το γλεντάω !!!!!!!! Γήπεδο στη ΝΕΑ ΦΙΑΛΔΕΛΦΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο τοίχος ρε υποκείμενο ειναι γραμμένος ετσι εδω κι εξι μήνες... Μήπως δεν ζεις εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω βγήκαν για σεργιάνι τα φασιστοειδή τσιράκια του λαθρέμπορα. Και μάλιστα με <> επιχειρήματα. Δήθεν να σπάσουν πλάκα αλλά και να μας γνωρίσουν την ακριβή χρονολογία αναγραφής των εμετικών και απειλητικών συνθημάτων.
    Ναι. Κατοικούμε εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια εφόσον θέλετε να το μάθετε. Θα προστατεύσουμε το ΑΛΣΟΣ έστω και αν χρειαστεί να συγκρουστούμε μαζί σας. Κάστρο τραμπούκων με πρόσχημα το γήπεδο δεν θα υπάρξει. Και εφόσον το θέλετε στο <> μία είναι η απάντηση: Και ο χώρος του γηπέδου να γίνει ΑΛΣΟΣ. Και να είστε βέβαιοι ότι αυτό είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα.
    vincent

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικά κάτι τύποι σαν και αυτόν δεν ζουν στον πραγματικό κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή