.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Απειλές και ύβρεις κατά μελών της ΑΕΚ στα δικαστήρια!


Χωρίς την παρουσία του οπαδικού στρατού, αλλά με απειλές και ύβρεις προς τα μέλη της ΑΕΚ που προσέβαλαν το παράνομο παραχωρητήριο και τη γενική συνέλευση-παρωδία, έγινε σήμερα το πρωί η εκδίκαση της προσφυγής στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

Οι μάρτυρες από την πλευρά των μελών της ΑΕΚ αναφέρθηκαν στη ζημιά που θα υποστεί το ερασιτεχνικό σωματείο από τη λεόντειο σύμβαση παραχώρησης του οικοπέδου (που το ελληνικό δημόσιο έχει παραχωρήσει στο σωματείο) στην ιδιωτικών συμφερόντων κερδοσκοπική εταιρία «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Αναφέρθηκαν, επίσης, στο κλίμα τρομοκρατίας που επικράτησε στη «γενική συνέλευση», καθώς και στις απειλές που δέχονταν συνεχώς.


Αντίθετα, ο «πρόεδρος» της ΑΕΚ Αλεξίου δεν μπόρεσε να προσφέρει ούτε μια απόδειξη υπέρ του ισχυρισμού του ότι η σύμβαση παραχώρησης είναι προς όφελος της ομάδας. Εξεταζόμενος, δε, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι στα μέλη του σωματείου δε στάλθηκαν επιστολές, όπως ορίζει το καταστατικό.

Παρά το «προσκλητήριο» των προηγούμενων ημερών, ο «λαός» δεν έκανε την παρουσία του στην Ευελπίδων. Μετά τον χτεσινό ξυλοδαρμό του προέδρου του δημοτικού συμβούλιου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, δόθηκε εντολή προσωρινής αναδίπλωσης. Δείγμα του ότι πρόκειται για «στρατό», που δρα οργανωμένα και με εντολές, και όχι για «αγανακτισμένους ατάκτους».

Οι ελάχιστοι παράγοντες που παρευρέθηκαν (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) δεν παρέλειψαν τις απειλές και τις ύβρεις (στα μουλωχτά) κατά των μελών της ΑΕΚ που έκαναν την προσφυγή. Ακούσαμε έναν απ’ αυτούς, στην είσοδο της δικαστικής αίθουσας, να απειλεί μέλος της ΑΕΚ με τη φράση «θα πεθάνεις» και να βρίζει άλλο μέλος της ΑΕΚ με τη λέξη «ξεφτίλες». Οταν τελείωσε η διαδικασία της εξέτασης μαρτύρων στο Μονομελές Πρωτοδικείο και οι συμμετέχοντες αποχωρούσαν, ο ίδιος παράγοντες ούρλιαζε στον προαύλιο χώρο «ξεφτίλες, θα τα πούμε», απευθυνόμενος στα μέλη της ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά την ουσία, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές: παραχώρηση δεν μπορεί να γίνει. Το οικόπεδο έχει παραχωρηθεί στην ΑΕΚ από το ελληνικό δημόσιο κατά χρήση, διοίκηση και διαχείριση, μόνο για εξυπηρέτηση κοινωφελούς σκοπού (άθληση των αθλητών όλων των τμημάτων της). Είναι «πράγμα εκτός συναλλαγής» και δεν μπορεί να παραχωρηθεί σε τρίτο και ιδιαίτερα σε μια κερδοσκοπική ανώνυμη εταιρία (ενδεικτικά διαβάστε εδώ).

πηγή: eksegersi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου