.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Σωματείο Εργαζομένων Δ. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος: ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!


Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε στην πόλη που ζούμε και εργαζόμαστε να λαμβάνει χώρο ένα μπαράζ άσχημων περιστατικών: εξώδικο προς τη διευθύντρια της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, η πρόσοψη του Δημαρχείου που ανήκει σε όλους μας, να λερώνεται αλλεπάλληλα με μπογιές, συνθήματα υβριστικά και στοχοποιημένα, υπαλλήλους του δήμου ν΄ απειλούνται, τον προπηλακισμό δημοτικού συμβούλου, κατάληψη αυτοδιαχειριζόμενων χώρων και την αστυνομία να μην «δύναται» ν΄αντιδράσει.

Όλα αυτά μόνο με φίλαθλο πνεύμα δεν ταιριάζουν, αντιθέτως αμαυρώνουν την εικόνα της πόλης και αντιτίθενται στην ειρηνική συνύπαρξη. Εμείς ως εργαζόμενοι καλούμαστε να υπηρετήσουμε το έργο μας σε μια ατμόσφαιρα τρομοκρατίας και να δώσουμε απαντήσεις σ΄ ένα πλαίσιο εκφοβισμού. Είμαστε ανοιχτοί ως δημόσιοι λειτουργοί να δώσουμε πληροφορίες σε οποιοδήποτε καλοπροαίρετο πολίτη στα πλαίσια του διαλόγου και όχι του πολέμου. Δεν εξυπηρετούν σε τίποτα φιλοπόλεμες πρακτικές και μάλιστα για την ανέγερση του γηπέδου, δηλαδή την υλοποίηση ενός σχεδίου, που προάγει την ιδέα του αθλητισμού και την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης μας.

Ας επικρατήσει, λοιπόν, ένας δημόσιος διάλογος μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με υπευθυνότητα και πολιτισμό, χωρίς τελεσίγραφα, προκειμένου να υλοποιηθεί το πολυπόθητο όνειρο της ανέγερσης του γηπέδου, με σεβασμό στο περιβάλλον.

πηγή: ergasianet.gr

1 σχόλιο:

  1. α ρε καμπουρη τσιγαρα θα τους πηγαινεις στην μπουζου.για το beach volley τουμπεκα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή