.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Ψυχοπαθής δολοφόνος βγαίνει από το Δαφνί και πρωτοστατεί σε επεισόδια!


Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Τρόφιμος του Δαφνίου, καταδικασμένος για δολοφονία πρωτοστατεί σε επεισόδια που γίνονται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες! Πάνω από 2000 οπαδοί στο αρχείο της αστυνομίας 

Απίστευτο και όμως… ελληνικό! Τρόφιμος του Δαφνίου, έγκλειστος για δολοφονία, είναι ένας από αυτούς που πρωτοστατούν σε επεισόδια στα ποδοσφαιρικά γήπεδα! Ο 30χρονος βρίσκεται διαρκώς στο «μικροσκόπιο» της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, προκειμένου να αποφευχθεί η συμμετοχή του σε μελλοντικά κρούσματα, αφού υπάρχει φόβος πως ίσως δώσει το «παρών» στα ερχόμενα ντέρμπι εντός Αττικής, ενώ ο εν λόγω άνθρωπος είναι ένας από τους 2000 (!) οπαδούς που έχουν καταγραφεί στο αρχείο της αστυνομίας, για συμμετοχή σε κρούσματα οπαδικής βίας.

Από αυτούς, μάλιστα, οι 500 χαρακτηρίζονται υψηλού κινδύνου και δεν έχουν συλληφθεί μόνο μια φορά για αντίστοιχο αδίκημα.


Οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί την διετία 2014-2016 είναι 124, ενώ οι συλλήψεις φτάνουν τις 161. Οι μόνοι που έχουν προφυλακισθεί τα τελευταία χρόνια είναι οι έξι οπαδοί που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών στη Λευκάδα, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αφού για την πλειοψηφία των συλληφθέντων η δικάσιμος ορίζεται αρκετά χρόνια αργότερα.

Όσο για την χρήση καμερών ασφαλείας, έχουν χρησιμοποιηθεί για 27 ταυτοποιήσεις οπαδών την περίοδο 2014-15 και για 21 την επόμενη χρονιά, όμως οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικές Αρχές είναι μεγάλες. Αφενός γιατί οι οπαδοί δεν κάθονται στις θέσεις που αναφέρει το ηλεκτρονικό εισιτήριο και αφετέρου γιατί δεν έχουν τοποθετηθεί κάμερες στις εισόδους των γηπέδων, για να υπάρξει καλύτερος έλεγχος όσων εισέρχονται.

Αυτό που προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση -και ίσως αποτελεί εξήγηση για την έξαρση αντίστοιχων επεισοδίων- είναι ότι πολλές φορές παρέχεται νομική υποστήριξη στους χούλιγκαν από δικηγόρους ομάδων!

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου