.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

«Με την ORIGINAL 21 δεν τα βάζει κανείς!»

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Επίθεση … «αγάπης» γνήσιων φίλων της περιοχής μας, στον τοίχο του δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας, στην οδό Εφέσου (Φεβρουάριος 2017)

Δηλαδή;

Και παρακάτω: «Το δημαρχείο θα γίνει δεύτερο σπίτι μας».

Δηλαδή;

«Τελευταίο εμπόδιο ο τωρινός δημαρχάκος. Αυτός ο νεόπλουτος δήθεν αριστερός σαλτιμπάγκος…»
Η ORIGINAL 21, η καθαγιασμένη τεχνικοκοινωνικοοικονομική αρμοδιότητα με το αριστερόμετρο στο χέρι αποφαίνεται, και «διοργανώνει πανενωσσίτικο ΕΙΡΗΝΙΚΟ συλλαλητήριο … και κατόπιν ΕΙΡΗΝΙΚΗ πορεία στο δημαρχείο …»


Μου έκανε όμως εντύπωση και το σημειώνω: το συλλαλητήριο «στα άγια χώματά μας» με μικρά το μας, ενώ η «πορεία στο δημαρχείο της πόλης ΜΑΣ» με κεφαλαία το ΜΑΣ – ίσως διότι η πόλη αποτελεί το αντικείμενο του πόθου του αφεντικού της ORIGINAL 21.

Και κάτι ακόμα μου κάνει εντύπωση: ότι η ORIGINAL 21 δεν νιώθει καν την ανάγκη κάποιας αναφοράς στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας – είναι γι’ αυτήν ανύπαρκτοι· όμως αυτοί ρυθμίζουν το τι θέλουν και το τι δεν θέλουν· πώς και δεν το καταλαβαίνουν αυτό το τόσο απλό;

Κώστας Π. Παντελόγλου

1 σχόλιο:

  1. Ας κάνουμε ένα σχόλιο και να δούμε τα πραγματικά δεδομένα. Μαζεύτηκαν στην ΠΑΝΕΝΩΣΙΤΙΚΗ συγκέντρωση, σύμφωνα με τις δικές τους μετρήσεις, γύρω στις 5.000 οπαδοί. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας σύμφωνα με την τελευταία απογραφή του 2011 έχει 35.556 κατοίκους. Αν βάλουμε ότι αυτοί που μαζεύτηκαν προέρχονταν από όλα τα μέρη της Αττικής και ίσως και της Ελλάδας, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο λαός της πόλης μας τους γύρισε την πλάτη. Έκλεισε τις πόρτες των σπιτιών του και άφησε τον συρφετό να περάσει. Έτσι είχε κάνει και όταν έμπαιναν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Άλλωστε δεν χρειάζεται να τους δώσουμε και μεγάλη σημασία.Είναι ασήμαντοι, δεν έχουν επιχειρήματα και γι'αυτό καταφεύγουν σε τραμπουκισμούς. Αν δεν είχαν τις πλάτες της κυβέρνησης θα είχαν ήδη εξαφανιστεί. Ο αγώνας για την υπεράσπιση του Άλσους, ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια και τα επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι μπροστά μας και πρέπει να είναι συνεχής.
    vincent

    ΑπάντησηΔιαγραφή