.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Συλλαλητήριο και πορεία της Original: Αρνήθηκαν ως φαίνεται τα προσφυγικά σωματεία και η ομοσπονδία τους τη συμμετοχή στη διαμαρτυρία…




Όλα δείχνουν ότι τα επιχειρηματικά συμφέροντα απότυχαν παταγωδώς να σύρουν και να βάλουν μπροστά τα προσφυγικά σωματεία, για να πετύχουν τους στόχους τους, όπως είχε κυκλοφορήσει... Αρνήθηκαν δηλαδή να χρησιμοποιηθούν ως μοχλός πίεσης προς το δήμο και τους δημότες.

Με αποτέλεσμα το συλλαλητήριο και τη πορεία αυτή τη Κυριακή πριν το παιχνίδι με το ΠΑΟΚ να την οργανώνει πάλι η Original, όπως ήδη εξαγγέλθηκε.

Τα σωματεία προσφύγων έχουν ομοσπονδία, η οποία από όσο γνωρίζουμε καμιά ανακοίνωση δεν έχει βγάλει, με την οποία να καλεί στο συλλαλητήριο  και τη πορεία στο δημαρχείο. Προφανέστατα το ίδιο ισχύει και με τη πλειονότητα των εκατοντάδων σωματείων μελών της.

Οπότε το τέχνασμα που σκαρφίστηκαν ήταν να φτιάξουν μια «Επιτροπή Προσφυγικών Σωματείων» άγνωστης σύνθεσης και εύρους, και με τον τρόπο αυτό να διαδώσουν πως συμμετέχουν τα προσφυγικά σωματεία. Οι εξελίξεις δείχνουν πως τελικά οι οπαδοί θα είναι μόνοι τους, μαζί με κάποιους από κάποια σωματεία που είναι της επιρροής τους. Μάλλον και αυτό της πόλης μας που δημοσιεύματα το έφερναν να πρωτοστατεί στην οργάνωση της δράσης. Οι Φιλαδελφειώτες ξέρουν γιατί...



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:

 

«Παρών» στο συλλαλητήριο και τα προσφυγικά σωματεία

Δεν θα είναι μόνοι τους οι Ενωσίτες οπαδοί για να φωνάξουν για το γήπεδο της ΑΕΚ


Το ραντεβού έχει οριστεί. Κυριακή, στις 16.00 πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, Πανενωσιτικό συλλαλητήριο για την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Οι Ενωτίτες οπαδοί, όμως, δεν θα είναι μόνοι τους. Στον δρόμο, μαζί τους, θα ενώσουν τη φωνή τους και τα προσφυγικά σωματεία, όπως ανακοίνωσαν με απόφασή τους.

Αναλυτικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Τα προσφυγικά σωματεία χαιρετίζουν την πρωτοβουλία των οπαδών της ΑΕΚ και δηλώνουν πως την Κυριακή θα είναι μαζί με τον κόσμο της μεγαλύτερης προσφυγικής ομάδας της χώρας για τον τίμιο αγώνα  που δίνει εδώ και 14 έτη. Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ORIGINAL 21, πάντα ειρηνικά, για να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα όπως δεν δώσαμε μέχρι τώρα κι ας βομβαρδίζουν με ψέματα τα ΜΜΕ . Προσπαθούν η κοινή γνώμη να ασχολείται με τους δήθεν τραμπουκισμούς που διαδίδουν, από το να καταλάβει την αλήθεια και το ψέμα. Όλοι λοιπόν στις 16:00 την Κυριακή, ώστε να δώσουμε λαϊκή εντολή.

Υ.Γ Κάτω τα χέρια από τα μικρασιατικά αθλητικά σωματεία, κάτω τα χέρια από τη μνήμη, έχουμε δικαίωμα στη μνήμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου