.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, Η ομάδα "Το Περιβόλι του Ποδονίφτη", διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό στον "Αυτοδιαχειριζόμενο Αστικό Αγρό"


Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, Η ομάδα "Το Περιβόλι του Ποδονίφτη", διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό στον "Αυτοδιαχειριζόμενο Αστικό Αγρό", που βρίσκεται στην οδό Ιωνίας & Προύσης πλαϊ στο ρέμα του Ποδονίφτη, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι εθελοντές καλούμαστε να καθαρίσουμε τον χώρο του Περιβολιού διαχωρίζοντας τα ανακυκλώσιμα από τα απορρίματα. Αν υπάρχει χρόνος και το επιθυμούμε οι εθελοντές ή είναι τόση η συμμετοχή ώστε να περισσεύουν άτομα, μπορούμε να επεκταθούμε στον περιφερειακό καθαρισμό του πάρκου όπου βρίσκεται το Περιβόλι, καθαρίζοντας & ένα μικρό μέρος του ρέματος από σκουπίδια αλλά και ξερά χόρτα, συμβάλλοντας έτσι στην αντιπυρική αλλά και αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής μας.


Υλικά που μπορείτε να χρειαστείτε μαζί σας είναι: Γάντια εργασίας, καπέλο, Μακρί παντελόνι εργασίας, Παπούτσια εργασίας (που να αντέχουν στο τρύπημα των καρφιών), Σακούλες απορριμάτων, Εργαλεία χειρός που βολεύεστε (Σκαληστήρι, Σκερπάνι, κα),Νερό & Ομαδικό πνεύμα.

Σημείο συνάντησης, στην είσοδο του "Συνεργατικού Λαχανόκηπου.", Οδός Ιωνίας & Προύσης, ώρα 10:30 το πρωί.

Ο καθαρισμός γίνεται στα πλαίσια του εορτασμού της "Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος"

Όλοι Μαζί στη Γη που μας Θρέφει και μας Ενώνει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου