.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Κάλεσμα στα θερινά μαθήματα προετοιμασίας της Γ’ Λυκείου


Η εργατική λέσχη Ν. Ιωνίας “Υδραγωγείο” κλείνει τα 4 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της και συνεχίζει, σε πείσμα των καιρών, να παρέχει ενισχυτικά μαθήματα χωρίς χρηματικό αντίτιμο σε μαθητές και μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου.

Πιστεύοντας πως η διδασκαλία των σχολικών μαθημάτων δεν πρέπει να περνάει από τον καταναγκασμό και την επιβολή πειθαρχίας, αλλά από την ελεύθερη επιλογή των μαθητών και μαθητριών στο να συμμετέχουν, να παρακολουθούν και να μελετούν τα μαθήματά τους, συνεχίζουμε πάνω στην ίδια επιλογή συνεργασίας με τις μαθήτριες και τους μαθητές μας, ελπίζοντας πως και αυτή τη χρονιά θα καταστήσουμε το μάθημα μια (αρκετά πιο…) ευχάριστη διαδικασία.

Συνεχίζουμε στο να ακούμε τα παιδιά μας και όχι μόνο να μιλάμε, στο να μην τα εξαναγκάζουμε, μα στο να τα πείθουμε. Στην παροχή των μέγιστων περιθωρίων έκφρασης, σκέψης και δημιουργίας, προσπαθώντας να εμφυσήσουμε την αντίληψη της ευθύνης και της δημιουργίας, της δουλειάς και της ανταμοιβής, των υποχρεώσεων και των δικαιωμάτων – στην πράξη.


Και φέτος το καλοκαίρι λοιπόν θα λειτουργήσουν τμήματα προετοιμασίας, ειδικά για την Γ’ λυκείου, από τις 26 Ιουνίου.

Όσοι/-ες μαθητές/-τριες επιθυμούν να εγγραφούν, παρακαλούμε, για τον καλύτερο προγραμματισμό της διάρθρωσης και των ωρών κάθε τμήματος, να μας ενημερώσουν το συντομότερο δυνατόν στο τηλέφωνο 697 308 9911. 

Επίσης στα ίδια στοιχεία επικοινωνίας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και όσοι καθηγητές ενδιαφέρονται να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή.

Η Ομάδα Καθηγητών της Εργατικής Λέσχης Νέας Ιωνίας «Υδραγωγείο»
www.ydragogeio.gr,   elni.ydragogeio@gmail.com  Τηλ: 697 3089911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου