.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Με πληροφορούν...



Με πληροφορούν πως βρέθηκε σοβαροφανής τύπος, που αναγνώρισε τον εαυτό του σε ντροπιαστική περιγραφή και τελικά εξεμάνει για άλλο λόγο. Γιατί λέει του έλεγαν πως προσπαθώντας να κάνει τις τρίχες, τριχιά, έφτασε να ξηλώνει ακόμη και τις δικές του! Αυτό το μετάφρασε ως να του απέδωσαν, πως λάμπει στο πέρασμα του, σα φεγγοβόλο αστέρι… 

 

Ευρισκόμενος σε παραλήρημα μου λένε αυτόπτες, ισχυριζόταν πως δεν ασχολείται με τους… βιογράφους του, την ίδια ώρα που άνοιγε «διάλογο» μαζί τους!

 

Αυτό το «δεν ασχολούμαι» που λένε ορισμένοι την ίδια ώρα που ασχολούνται, μου θυμίζει συνηθισμένο περιστατικό με διαγνωσμένο τρελό που βρίσκεται στο ψυχίατρο, και επιμένει πως δεν είναι τρελός. 

 

Ο ίδιος σοβαροφανής τύπος, πάντα σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών, είχε και καλά εκμανεί, όταν θεσμικός παράγοντας του απέδωσε πολύ λιγότερους και αναλογικά ηπιότερους χαραχτηρισμούς, από αυτούς που τώρα ο ίδιος αποδίδει σε εκείνον που προφανώς τον περιέγραψε τόσο πιστά, ώστε αναγνώρισε χωρίς καμιά επιφύλαξη τον εαυτό του!!!

 

Με πληροφορούν επίσης, πως ακολούθησαν απανωτά σχόλια με συγκεκριμένο ωράριο. Κι ένα επίσης μεταμεσονύχτιο την επομένη, μήπως και μπει κανείς να διαβάσει τον αδιάβαστο, παρασυρθεί και κάνει γνήσιο σχόλιο.

 

Τα μαϊμουδίσια σχόλια που στο συγκεκριμένο χώρο είναι κανόνας, πάντα υπάρχουν για να ιντριγκάρουν τη συζήτηση, να αυξήσουν την αναγνωσιμότητα και να δημιουργήσουν την εντύπωση πως μπαίνουν πολλοί, διαβάζουν και κατά κανόνα συμφωνούν, υπερθεματίζουν, συγχαίρουν το συντάκτη.

 

Αυτά τα μαϊμουδίσια σχόλια, μου δημιουργούν πρόσθετη ευθυμία. Στη προκειμένη περίπτωση, σύμφωνα με όσα μου μετέφεραν, εμφανίστηκαν να συνεχίζονται ανά ταχτά διαστήματα ως βαθιά τα μεσάνυχτα! Σαφές δείγμα πως ο «δεν ασχολούμαι», έχει χάσει τον ύπνο του. Μετά όλοι οι… σχολιαστές μαζί, έπεσαν για ύπνο. Παρόλα αυτά επειδή ενίοτε παίρνει κάτι λίγες στροφές το μυαλό, όχι όμως αρκετές για να πάψει ο σκηνοθέτης - σεναριογράφος  να είναι μπουνταλάς,  έμπλεξε αναγκαστικά τις ώρες που θα εμφανιστούν.  

 

Από μας απέραντη κατανόηση.

 

Ευχόμαστε όμως και καλό κουράγιο, όπως μας είχε ευχηθεί ο ευρωπαίος επίτροπος Όλι Ρεν μόλις υπογράψαμε το πρώτο μνημόνιο…

 

Άσχετο:

 

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε υπήρξα μεγαλομέτοχος, ούτε μικρομέτοχος σε εταιρία απάτη, ούτε αρχισυντάκτης περιοδικού της....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου