.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Π.Π.Ν.Φ.



ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ



  1. Μάθημα Α΄ Βοηθειών παρακολούθησαν οι Εθελοντές ΠΠΝΦ στις 29/11/2017, στο πλαίσιο του νέου κύκλου εκπαίδευσής τους, από τον Αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος, Πιστοποιημένο από το ΕΚΑΒ Διασώστη και Μέλος του Συλλόγου κ. Δημήτρη Ομουρλόγλου. Την εκπαίδευση, που έγινε στην Εστία των Εθελοντών επί της Πλατείας Προσκόπων Αϊδινίου, παρακολούθησαν και Καθηγητές του 1ου Γυμνασίου ΝΦ.




  1. Η Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη των Εθελοντών ΠΠΝΦ στην «ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ» στις 30/12, είχε σκοπό την προσφορά τους σε ατομικά snack -  χυμούς -  συσκευή αναπνευστικής υποστήριξης για τα παιδιά, αλλά και καινουργών υποδημάτων προσφοράς του Επιτίμου Μέλους του Συλλόγου  κ. Απόστολου Κόντου. 
  2.  
 
  1. Η παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας 2018, που ήταν προσφορά του Σ/Μ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, πραγματοποιήθηκε στην Εστία των Εθελοντών ΠΠΝΦ στις 11/1, παρουσία των Μελών του Συλλόγου, Φίλων και Χορηγών. Παράλληλα, άρχισε η Λαχειοφόρος Αγορά του Συλλόγου που θα προσφέρει στον τυχερό της κλήρωσης οικιακό εξοπλισμό προσφορά της Εταιρείας ΚΑΦΦΕ ΑΕ.


  1. Εξόρμηση στην Πάρνηθα πραγματοποίησαν οι Εθελοντές ΠΠΝΦ στις 20/1, με σκοπό τη γνωριμία των νέων Μελών του Συλλόγου με το βουνό. Επισκέφθηκαν το Πυροφυλάκιο της Μόλας απ’ όπου, για μια 5/ετία, οι Εθελοντές υποστήριξαν τη νυχτερινή πυροφύλαξή του, επικουρούμενοι το Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και το Καταφύγιο Μπάφι, σημείο συνάντησης και διαμονής των περισσοτέρων επισκεπτών της Πάρνηθας.


  1. Το 2ο μάθημα του νέου κύκλου εκπαίδευσης των Εθελοντών, αφορούσε στις αστικές και δασικές πυρκαγιές και πραγματοποιήθηκε στις 31/1 στην Εστία τους. Ο Αξιωματικός ΠΣ κ. Δημήτρης Ομουρλόγλου  ανέλυσε με λεπτομέρεια τρόπους πρόληψης και καταστολής των πυρκαγιών, ενώ έγινε προβολή χαρακτηριστικών video από πραγματικά γεγονότα για την πληρέστερη κατανόηση του θέματος.



www.ethelontesnf.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου