.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Οι Κρήτες της πόλης μας έκοψαν τη πίτα τους



ΕΝΩΣΗ ΚΡΗΤΩΝ
ΝΕΑΣ ΦΙΛ/ΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛ/ΝΑΣ

  
 Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, έλαβε χώρα η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Κρητών Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας για το 2018. Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κκ Γαβριήλ, τον οποίο και ευχαριστούμε πάρα πολύ για την παρουσία του παρά το ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμά του.

      Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης όλα τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθησαν. Την εκδήλωση τίμησαν ακόμη ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Κοπελούσος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Λάλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Μανωλεδάκης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Χαραμαρά , η Δημοτική Σύμβουλος κα Αναγνώστου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Πααανικολάου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοππονησίων και πρώην Αντιδήμαρχος κ.Μπόβος,
ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών κ.Τριανταφύλλου, η Πρόεδρος των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας κα Καρακούλη,  ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Ευ Αγωνίζεσθαι κ.Γιαννακουδάκης, η κα Μήλα από το Σύλλογο Ηπειρωτών, η κα Γιαζιτζή από το Σύλλογο Αντιοχειτών, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ.Γατσούλης, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Παρόντες τόσο ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας κ.Σαλβαράκης, όσο και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων κ.Σαλβαράκης.

      Το κόψιμο της Αγιοβασιλόπιτας ακολούθησε το καθιερωμένο πλέον κρητικό κέρασμα, από την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Να είμαστε όλοι καλά και να ανταμώσουμε και του χρόνου.



  Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΑΝΑΤΑ ΕΛΕΝΗ                                                    ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου