.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

sport-fm.gr: Κανένας ξυλοδαρμός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Βλέπετε να το πειράζει κανείς; Σα τα μάτια τους το προσέχουν και το σηκώνουν ψηλά για να φαίνεται από μακριά.  Ο Γιώργος Πάνος φαίνεται ήρεμος να απολαμβάνει τη θέα και τη περιποίηση...
Μέγας ψεύτης... ο πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Γιώργος Πάνος 

Ο sport-fm.gr βρήκε τους αυτόπτες μάρτυρες (οπαδούς) και διαψεύδει με βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Γιώργος Πάνος, εδάρη.  

Εμείς βρήκαμε φωτογραφία ντοκουμέντο με οπαδούς που όχι μόνο δε το ξυλοκοπούν, αλλά αντίθετα εν μέσω επευφημιών το σηκώνουν ψηλά, και σας τη παρουσιάζουμε!



Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport-fm.gr: 
 

Κανένας ξυλοδαρμός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας


Κατηγορηματικά διαψεύδεται από αυτόπτες μάρτυρες η καταγγελία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από οπαδούς. 

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου από οπαδούς της ΑΕΚ και τα περί δημιουργίας κλίματος βίας και τρομοκρατίας, αλλά και συγκάλυψης από ΜΜΕ, ήρθε η διάψευση.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός του Γιώργου Πάνου, καθώς οι οπαδοί που βρίσκονται έξω από το δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας όχι μόνο δεν τον χτύπησαν, αλλά δεν θα μπορούσαν καν να τον πλησιάσουν λόγω ισχυρής αστυνομικής παρουσίας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, υπήρξαν ύβρεις προς το πρόσωπο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, αλλά οι προπηλακισμοί δεν ξέφυγαν από το λεκτικό επίπεδο και ο Γιώργος Πάνος, μάλιστα, εισήλθε, σε παράπλευρο κατάστημα μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα, τα περί ξυλοδαρμού του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου αποδίδονται σε προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων σε βάρος της ΑΕΚ και των οπαδών της, που εντείνουν τις πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για την κατασκευή της «Αγια-Σοφιάς», στο οποίο αντιτίθεται σθεναρά ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Το δημοσίευμα του spor fm είναι άλλο και έχει ως πηγή την αστυνομία
    http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/katiggeile-propilakismo-apo-opadous-tis-aek-o-panos/3337433


    Τελευταία ενημέρωση 02/03/2017, 11:16


    Ο Γιώργος Πάνος κατήγγειλε προπηλακισμό από οπαδούς της ΑΕΚ αλλά χωρίς να καταθέσει μήνυση.

    Αυτό έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον εκπρόσωπο Τύπου της, ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

    Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας έδωσε χθες το «παρών» σε αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα προπηλακισμού και όχι ξυλοδαρμού από οπαδούς της ΑΕΚ. Ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση αλλά επιφυλάχθηκε να το κάνει στο μέλλον.

    Το γεγονός ότι κατήγγειλε προπηλακισμό και όχι ξυλοδαρμό έρχεται σε πλήρη αντίθεση από τα όσα υποστήριζε χθες ο δήμος στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πριν από λίγο ξυλοκοπήθηκε από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο».

    Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, το περιστατικό φέρεται να έγινε περίπου 500 μέτρα από το κτίριο του δημαρχείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή