.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Κ. Παπαδάκης για δικαστική καταστολή -Σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen


Οι εξελίξεις στο μέτωπο της δικαστικής καταστολής –Ο Κώστας Παπαδάκης θα μιλήσει στην ERTopen

Σήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα», 6μμ
……………..
Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της δικαστικής καταστολής θα απασχολήσουν  την εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα», που θα μεταδοθεί από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Εξοντωτικές καταδίκες, διώξεις αγωνιστών του κινήματος, ποινές «κοινωνικής εργασίας» σε μαθητές για καταλήψεις, κοινωνικοί αγώνες στο στόχαστρο. Καλεσμένος στο στούντιο ο γνωστός δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, με μακρά θητεία στο χώρο της μαχόμενης αγωνιστικής δικηγορίας, θα μας δώσει πληροφορίες και θα μας βοηθήσει στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Θα τον ρωτήσουμε φυσικά και για την πρωτοφανή υπόθεση του Τάσου Θεοφίλου, η δίκη του οποίου συνεχίζεται στις 27 Ιουνίου.


Στη διάρκεια της εκπομπής θα συνδεθούμε τηλεφωνικά με τη Θεσσαλονίκη για να μιλήσουμε με τον δάσκαλο Ηλία Σμήλιο, έναν από τους διωκόμενους αγωνιστές του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης. Θα μας ενημερώσει για τις εξελίξεις στο μέτωπο των πλειστηριασμών, τις διώξεις που έχουν ασκηθεί και τις σημερινές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

πηγή: pandiera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου