.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο 3ΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Πραγματοποιήθηκεχθες ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, με πολύ μεγάλη επιτυχία ο 3ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ επί ανωμάλου εδάφους, εντός του ΆλσουςΝέας Φιλαδέλφειας.

Ο «σπόρος» που φυτέψαμε πριν δύο χρόνια άρχισε να αποδίδει καρπούς. Από 168 συμμετοχές πέρσι, φθάσαμε στις 354 εφέτος, με δηλώσεις συμμετοχής από αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Τα δε σχόλια των συμμετεχόντων, τόσο για τη διαδρομή και το περιβάλλον μέσα στο δάσος, όσο και για την οργάνωση και κυρίως τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή στον αγώνα ήταν θετικότατα.

Εμείς, πιστοί στην ιδέα του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού και έχοντας ως αρχή, ότι η παιδεία, η υγεία, ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι κοινωνικές παροχές και υποχρεώσεις της πολιτείας προς τους πολίτες της, θα προσπαθήσουμε όχι μόνο να συνεχίσουμε και να αναβαθμίσουμε τον αγώνα, αλλά όπως ήταν και το αίτημα πολλών από τους αγωνιζόμενους να διοργανώσουμε και άλλους αγώνες μέσα στο δάσος μας,ώστε και περισσότερος κόσμος να έχει την ευκαιρία να αθλείται καινα γνωρίζουν όλο και περισσότεροι πολίτες το δάσος μας, έναν από τους λίγους πλέον πνεύμονες πρασίνου που απομένουν στην Αττική.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής – Γυμναστές, υπαλλήλους του Δήμου μας, αλλά και στους εργαζόμενους στην καθαριότητα και το πράσινο, που εργάστηκαν εντατικά και υπερωριακά για να φέρουν σε πέρας το έργο τους. Χωρίς την ακούραστη εργασία τους, δεν θα ήταν δυνατή η τόσο άρτια διεξαγωγή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου