.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Μελισσανίδης για το γήπεδο: «Πιστεύω πως είμαστε στο παρά πέντε»



Στο παρά πέντε δήλωσε πως είναι το γήπεδο ο Δ. Μελισσανίδης. Μόνο που δε διευκρίνισε αν μιλάει για πέντε μήνες, πέντε χρόνια, πέντε εκατομμύρια…


Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ και η Περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου, στηρίζουν με κάθε τρόπο τα επιχειρηματικά του σχέδια στη περιοχή μας. Πρωτίστως με τις αποφάσεις τους που αποτελούν συνεπή συνέχεια των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Αλλά και με χρήματα του δημοσίου, που θα πέσουν για τα περιφερειακά έργα που είναι αναγκαία για την εξυπηρέτηση της πελατείας του ιδιωτικού γηπέδου, του εμπορικού κέντρου που θα χτιστεί στο χώρο της Κολούμπια κλπ.

Το γήπεδο αν γίνει, έχει πολλά χρόνια μπροστά του. Στη παρούσα φάση μπορεί ακόμη και άδεια να εκδοθεί, και κάποια στιγμή να δούμε μπουλντόζες και μπετά στο χώρο. Κι όλα αυτά χωρίς τις απαραίτητες υπογειοποιήσεις. Εξυπηρέτηση θα είναι της κυβέρνησης και της περιφέρειας στον επιχειρηματία, για να δείξει ότι κάτι προχωράει. Πρώτα για να πάρει παράταση της ανοχής των οπαδών, να επανακάμψουν στο γήπεδο, και να δώσουν κι άλλα λεφτά με την ελπίδα να δουν ξανά γήπεδο. Μετά για να κάνει «ορατό» σε όσους θέλει να πουλήσει το σχέδιο, μήπως και βρεθεί κανείς να ρίξει λεφτά. Ας μη ξεχνάμε πως εκτός άλλων εκκρεμών ζητημάτων, λειτουργία γηπέδου δε μπορεί να υπάρξει χωρίς τις απαραίτητες υπογειοποιήσεις δρόμων.

Όπως επίσης δε πρέπει να ξεχνάμε τις απελπισμένες ανάγκες της τρέχουσας μνημονιακής κυβέρνησης, για ψήφους και επιρροή στη κοινωνία, αλλά και της πλειοψηφίας της περιφέρειας για τους ίδιους λόγους σε δυόμισι χρόνια.



Αν όμως κάποτε υλοποιηθεί το σχέδιο, η ζωή στη πόλη μας θα έχει αλλάξει για πάντα. Θα γίνει ανυπόφορη, θα υπάρχουν αφεντικά που θα διαφεντεύουν τις τύχες των κατοίκων της, και βεβαίως οι επιχειρήσεις που σήμερα βγάζουν λιγότερα ή περισσότερα λεφτά, θα ψάχνουν με το κιάλι πελατεία. Γιατί πάντα υπάρχει ο τρόπος τα εμπορικά κέντρα να μαζεύουν όλο τον κόσμο στα κάθε είδους μαγαζιά τους…


 
Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sports.ert.gr:




Στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τους παίκτες και τους υπαλλήλους της ΑΕΚ, που έγινε σε αίθουσα του ΟΑΚΑ, βρισκόταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όταν ενημερώθηκε ότι όλα πήγαν κατ΄ευχήν στη συνάντηση με το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής.

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και, σε δηλώσεις του στο περιθώριο της εκδήλωσης, τόνισε:

«Το γήπεδο είναι ο μεγάλος μας στόχος και πιστεύω ότι είμαστε στο «παρά πέντε». Πληροφορήθηκα ότι πήγε καλά στο ΚΕΣΑ και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα πάρουμε επιτέλους την άδεια για να ξεκινήσουμε τα έργα για το γήπεδό μας. Και πρέπει επίσης να πω ότι όλα αυτά τα χρόνια η ΑΕΚ αγωνίζεται εκτός έδρας. Αυτό εδώ το γήπεδο (σ.σ το ΟΑΚΑ) δεν είναι έδρα για την ΑΕΚ, αυτό είναι… Νταχάου! Πολύ παγωμένο γήπεδο για τον κόσμο μας, ένα γήπεδο που δεν είναι ποδοσφαιρικό».

Βέβαια, το 2017 θα βρει την ΑΕΚ στην 5η θέση της βαθμολογίας, πολύ πιο χαμηλά από εκεί που ονειρεύονται οι οπαδοί της: «Γνωρίζουμε καλά ότι έχουμε απογοητεύσει τον κόσμο, είμαστε όμως εδώ για να διορθώσουμε τα λάθη μας και θέλω να πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη για την ομάδα μας» είπε ο «Τίγρης» και πρόσθεσε: «Πρέπει να σας πω ότι έχουμε χάσει αρκετούς βαθμούς και ειδικά χθες από διαιτητικά λάθη, τόσο εχθές όσο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και αρκετούς βαθμούς από δικά μας ποδοσφαιρικά λάθη. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη χρονιά, αφού κάνουμε τις απαιτούμενες κινήσεις και διορθώσουμε και τα δικά μας λάθη, θα ξαναβρεί τον βηματισμό της η ομάδα, γιατί κανείς δεν είναι χαρούμενος με την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Είμαστε εδώ για να τα διορθώσουμε και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.

Είμαστε όμως όλοι εδώ και θέλω να πω ότι η εγκληματική οργάνωση τελείωσε ή τελειώνει, η διαιτησία αρχίζει και βρίσκει το δρόμο της και αυτή και όλα δείχνουν ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι καλύτερα για όσους αγαπάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, για τις κινήσεις ενίσχυσης της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα διορθώσουμε και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα γίνουν και οι μεταγραφές που πρέπει να κάνουμε. Ο,τι πρέπει να γίνει, θα γίνει και αυτά που θα κάνουμε δεν είναι για να τα λένε στις τηλεοράσεις. Ο,τι πρέπει να κάνουμε για την ΑΕΚ θα το κάνουμε και επίσης όσοι πρέπει να μείνουν στην ΑΕΚ, θα μείνουν».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου