.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ



     ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ                              

     ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η συνέχεια της δίκης του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στις 23 Φλεβάρη


Η δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, διακόπηκε για τις 23 Φλεβάρη και θα συνεχιστεί με την απολογία του Δημάρχου και τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

Μέχρι τη διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας, το πλήθος παρέμενε συγκεντρωμένο φωνάζοντας συνθήματα έξω από τα Δικαστήρια και απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του, καθώς και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια ο Δήμαρχος, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα. Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ανέφερε μεταξύ άλλων: 

«Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τον αγώνα της για να μην περάσει η ιδεολογία και η προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής και το ρατσιστικό της δηλητήριο».

Επίσης με δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης, τόνισε:

«Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Το θέμα είναι πολιτικό και αφορά την προάσπιση αυτής της πόλης, απέναντι στα ρατσιστικά μηνύματα. Η Πάτρα δεν θα γίνει ποτέ ένας χώρος που θα δράσουν αυτοί που θέλουν να μας διαχωρίσουν και να λένε ότι τα παιδιά είναι ξένα και δεν θα πηγαίνουν στα σχολεία μας, γιατί δεν είναι δικά μας. Θα προασπίσουμε την πόλη μας από τα εγκλήματα τα οποία γίνονται με βάση τη ναζιστική ιδεολογία που έχει αυτό το μόρφωμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου