.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ) Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παίρνει θέση για τις τελευταίες εξελίξεις με το εξώδικο σε υπάλληλο




ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ

Με μια ενέργεια που παραπέμπει ευθέως σε πρακτικές παρακράτους, μια ομάδα πολιτών(;) παρέδωσε εξώδικο στην προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών  του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας Ν. Χαλκηδόνας  την  οποία  καλεί όπως αναφέρει σχετικά το κείμενό τους «… να μην παίρ­νε­τε θέση δια της μη υπο­γρα­φής σας στην υψο­με­τρι­κή με­λέ­τη, στη γνω­στή σκο­πού­με­νη και πα­ρά­νο­μη αδιαλ­λα­ξία των πο­λι­τι­κών προϊ­στα­μέ­νων σας», ενώ εκτοξεύουν και άμεσες απειλές αναφέροντας παρακάτω ότι η μη συμμόρφωσή της  «…εγκυ­μο­νεί σο­βα­ρό νο­μι­κό πρό­βλη­μα για την υπαλ­λη­λι­κή σας ιδιό­τη­τα και την εν γένει εξέ­λι­ξή σας» .

Το παραπάνω εντάσσεται σε ένα νέο κύκλο προσπαθειών να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και οι νόμιμες προϋποθέσεις που χρειάζονται, προκειμένου η τεχνική υπηρεσία να εγκρίνει την υψομετρική μελέτη για το γήπεδο των επιχειρηματικών συμφερόντων της Δικέφαλος ΑΕ  που καπηλεύονται την αγωνία των φιλάθλων της ΑΕΚ. 

Άλλα κόλπα λοιπόν. Και αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται και θα εντείνεται όσο τα επιχειρηματικά συμφέροντα βλέπουν ότι τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, όσο και η Περιφέρεια Αττικής, έχουν ταυτιστεί με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που θέλουν να αλώσουν την πόλη και το άλσος με πρόσχημα το γήπεδο. Όσο βλέπουν ότι η δημοτική αρχή δεν προτίθεται να πάρει τις πρωτοβουλίες  που τις αναλογούν προκειμένου να προστατέψει την πόλη.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και η περιφέρεια Αττικής αναλαμβάνουν την ευθύνη να μετατρέψουν την πόλη μας σε ροντέο, σε χώρο ανεξέλεγκτης δράσης. Καμιά αυταπάτη δεν πρέπει να υπάρχει για αυτή την κυβέρνηση που έχει αποφασίσει να πάει «αγκαζέ» με τα επιχειρηματικά συμφέροντα και να τους παραδώσει όλους τους μεγάλους δημόσιους χώρους στην Αττική. 

Καλούμε όλες τις μαχόμενες δυνάμεις της αριστεράς και του κινήματος  στην περιοχή μας να πάρουν θέση και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αναγκαίου αγώνα.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα  συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της στην ανάπτυξη του κινήματος των κατοίκων που θα διεκδικεί ξανά πίσω τον δημόσιο χώρο που απειλείται από διάφορα, μεγαλύτερα και μικρότερα επιχειρηματικά συμφέροντα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Ν.ΙΩΝΙΑΣ-Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ομολογώ ότι υπήρξα επικριτικός στο πρόσφατο παρελθόν για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και εξακολουθώ να είμαι επιφυλακτικός απέναντί της για λόγους που δεν αναλύονται φυσικά σε ένα σχόλιο.
    Στο συγκεκριμένο θέμα όμως, οφείλω να της αναγνωρίσω (πρωτίστως ως Φιλαδελφειώτης) ότι επιτέλους δείχνει να συγκρούεται με το συγκυβερνητικό μόρφωμα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και σε τοπικό επίπεδο.

    ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΜΑΣ. Μόνο αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή