.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Λήξαν το θέμα με τις δύο συντρόφισσες- Παραμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον εξωτερικό χώρο της Στρούγκας


Εδώ και λίγες ώρες ο οπαδικός στρατός του Μελισσανίδη έχει καταλάβει τον εξωτερικό χώρο της Στρούγκας και από εκείνη τη στιγμή οι υπαλληλικές ιστοσελίδες διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους πως οι οπαδοί της ΑΕΚ θα παραμείνουν εκεί επ’ αόριστον, ουσιαστικά, ως στρατός κατοχής, απαγορεύοντας την πρόσβαση στους “αλλόθρησκους”.


Λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι και κατά την αποχώρησή μας από το χώρο, ξεκίνησε η επίθεση σε συντρόφους και συντρόφισσες που παρέμεναν στο χώρο μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασής του. Στη συνέχεια βανδάλισαν για ακόμα μια φορά την πρόσοψη της Στρούγκας.Οι δύο συντρόφισσες που βρίσκονταν ακόμα στο χώρο κατά την επίθεση του οπαδικού στρατού δεν βρίσκονται πλέον σε κίνδυνο και μετά τις καταγγελίες μας το θέμα θεωρείται λήξαν.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

  1. Οχι μόνο δεν κινδύνευσαν αλλά έβγαζαν και αναμνηστικές φωτογραφίες με τους συνοπαδούς. Ρωτήστε για να μάθετε. Για αποκατάσταση της αλήθειας η Στρούγκα δεν είναι κατάληψη αλλά δωρεάν παραχώρηση δημοτικού χώρου, ο οποίος μάλιστα έχει κριθεί κατεδαφιστέος και για τον οποίο οι συνδημότες πληρώνουν κάθε χρόνο ποσά προστίμων. Ηρθε η ώρα λοιπόν ο χώρος αυτός να περάσει σε κιτρινόμαυρα χέρια όπως και όλη η πόλη οφείλει να αποκτήσει πάλι τον κιτρινόμαυρο χαρακτήρα της που την έκανε γνωστή σε όλη της Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή