.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Η Λαϊκή Συνέλευση Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας για τη τελευταία επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς των επιχειρηματικών συμφερόντων

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ

Η Νέα Φιλαδέλφεια πήρε μια «μικρή» γεύση της γηπεδικής και βάνδαλης συμπεριφοράς μερίδας οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ ενάντια σε χώρους που φιλοξενούν συλλογικότητες της πόλης μας.

Και μάλιστα μέρα μεσημέρι επί μια ολόκληρη ώρα με την απουσία του επιλεκτικά άγρυπνου βλέμματος (;) των αστυνομικών δυνάμεων.

Τα γεγονότα δεν ήταν κεραυνός ένα αιθρία αλλά αποτέλεσμα της τελευταίας ανακοίνωσης της ΠΑΕ  για το γηπεδικό.

Δυστυχώς οι Φιλαδελφιώτες ξαναζούν στις σύγχρονες μέρες της προσφυγικής εμπειρίας των προγόνων τους.

Αυτοί που ψάχνουν εχθρούς της ΑΕΚ στις λαϊκές οργανώσεις των κατοίκων της πόλης ΜΑΣ καλύτερα να τους αναζητήσουν σε εκείνους που και στο παρελθόν τους πούλησαν.



Οι ενέργειες βανδαλισμού, τρομοκράτησης και εκφοβισμού είναι άραγε ενέργειες «αντιναζί» όπως δηλώθηκε, ή μήπως είναι ενέργειες υπέρ ιδιωτικών συμφέρονων που θυσιάζουν μια ολόκληρη πόλη αλλά και την ίδια την ΑΕΚ;

Η Λαϊκή Συνέλευση θα συνεχίσει να αγωνίζεται να γίνει υπόθεση κοινής δράσης όλων των δημοκρατών, των συλλογικοτήτων και των φορέων η υπεράσπιση του χαρακτήρα της πόλης και του άλσους της.

Λαϊκή συνέλευση Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου