.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας έκοψε τη πίτα του (φωτογραφίες)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η  κοπή της πίτας  του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποιήθηκε στην εστία του Συστήματος την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017.

Την πίτα ευλόγησε ιερέας από τον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη. Στην μικρή μας γιορτή, είχαμε την τιμή να παρευρίσκεται ο Έφορος Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Αττικής κ. Κωσταντίνος Θεολόγης, ο Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας κ. Κυριάκος Χεϊζάνογλου, γονείς, πολλοί φίλοι και συμπαραστάτες. Την υλικοτεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης ανέλαβε και έφερε εις πέρας με άψογο τρόπο όπως πάντα, η Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος, με την Πρόεδρό της, κα Ελπίδα Πολυχρόνη, τον Ταμία της κ. Μιχάλη Πασσιά και τα υπόλοιπα μέλη της κκ Μαρία Τουλούμη, Αναστασία Παπασπυριδάκη και Χρυσούλα Καβουροπούλου.

Την πίτα έκοψε η νέα Αρχηγός του Συστήματος κα Σάντρα Μαραγκάκη με την βοήθεια του απερχόμενου Αρχηγού κ. Παναγιώτη Γκουβά και τα παιδιά της Ομάδας και της Αγέλης, ομόρφυναν την ημέρα μας με τραγούδια και σκετσάκια.

Τέλος, το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ν. Φιλαδέλφειας, ευχαρίστησε τον κ. Νικόλαο Κούβακα  με αναμνηστική πλακέτα για  την ευγενική του χορηγία προς το Σύστημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου