.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Έτοιμη φέρεται η κυβέρνηση να τα δώσει όλα στα επιχειρηματικά συμφέροντα που πολιορκούν το δήμο μας


Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που το τελευταίο 24ωρο φέρνουν τη κυβέρνηση έτοιμη να "ξεβρακωθεί" εντελώς, στα επιχειρηματικά συμφέροντα. Κανένα δε λέει αν η διαρροή των πληροφοριών είναι από τη πλευρά της κυβέρνησης ή από τη πλευρά των επιχειρηματικών συμφερόντων. Όχι πως δεν έχει γίνει αντιληπτό πως η πρώτη φορά "αριστερά", προσπαθεί να πάρει χώρο από τα άλλα κόμματα του κεφαλαίου, αλλά θα έχει άλλο ενδιαφέρον να νομοθετήσει κιόλας για λογαριασμό του Δ. Μελισσανίδη.

Έχουν ξεχαστεί πια οι κόντρες του παρελθόντος, όταν είχε γίνει γνωστό πως ο επιχειρηματίας είχε μηνύσει στους εργαζόμενους του να μη ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν κερδίσει τις εκλογές, θα πάρει τις επιχειρήσεις του και θα τις πάει στο εξωτερικό. Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ το κατάγγελνε. Αυτά όμως έχουν τελειώσει και το κάποτε αριστερό κόμμα, αγωνίζεται να κερδίσει τη καρδιά των καπιταλιστών.

Εκείνο που δεν έχει καταλάβει κανείς τους όμως, ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρηματικά συμφέροντα, είναι πως δε βάζουν στην άκρη απλά το Βασιλόπουλο και το δήμο. Στην άκρη βάζουν και με τους κατοίκους του δήμου μας τα βάζουν. Ο Βασιλόπουλος έγινε δήμαρχος και κέρδισε τη πλειοψηφία κόντρα στη τρομοκρατία των επιχειρηματικών συμφερόντων, για τις θέσεις του απέναντι στο σχέδιο της "Αγιά Σοφιάς". Ποτέ δεν έλειψαν οι νόμοι που εξυπηρετούσαν τα επιχειρηματικά συμφέροντα σε βάρος των ζωών μας. Γήπεδο όμως όπως το ήθελαν δεν έγινε. Κι ούτε πρόκειται να γίνει...



Εκτός κι αν κάποτε αποφασίσουν να φτιάξουν γήπεδο που να βρίσκεται σε αρμονία με τη περιοχή, για όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ, ανοιχτό στο κόσμο.


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sport-fm.gr:


Η κυβέρνηση κάνει στην άκρη τον Βασιλόπουλο για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Σχέδιο ώστε να παραμεριστεί ο Άρης Βασιλόπουλος και τα τερτίπια του στο θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» φέρεται να υπάρχει στα σκαριά. Η κυβέρνηση παρουσιάζεται έτοιμη να δώσει λύση με πολιτική βούληση.

Η κυβέρνηση κάνει στην άκρη τον Βασιλόπουλο για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Αποφασισμένη να ξεβαλτώσει την υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ και να την απελευθερώσει από τις παλινωδίες του Άρη Βασιλόπουλου παρουσιάζεται η κυβέρνηση.

Από τη στιγμή που η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και γίνεται όλο και πιο σαφές ότι δεν πρόκειται να υπάρξει -όχι συνεργασία, αλλά ούτε καν εφαρμογή των νόμων από την πλευρά του Δημάρχου- ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται έτοιμος να τον βγάλει εκτός κάδρου.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», σε πρόσφατες επαφές που υπήρξαν με υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, διαπιστώθηκε ότι ο Βασιλόπουλος παραμένει αδιάλλακτος όσον αφορά στην «Αγιά-Σοφιά».

Δεδομένου λοιπόν ότι θεωρείται πλέον εμπόδιο στην αναπτυξιακή πολιτική της κυβέρνησης (σ.σ. το γήπεδο της ΑΕΚ είναι έργο που εντάσσεται σε αυτήν) προτίθεται να δώσει λύση με πολιτική βούληση. Αυτό μεταφράζεται σε νομοθετική ρύθμιση, η οποία ωστόσο θα πρέπει να γίνει με προσεκτικές κινήσεις ώστε να μην αφεθεί κανένα «πάτημα» που θα του επιτρέψει νέα προσφυγή.

Το πλάνο της συγκεκριμένης λύσης βρίσκεται ήδη υπό επεξεργασία στις τάξεις της κυβέρνησης. Εκτιμάται δε ότι θα χρειαστεί διάστημα 45 ημερών μέχρι να υλοποιηθεί και να μπορεί έπειτα η ΑΕΚ να βάλει τις μπουλντόζες στο οικόπεδό της χωρίς ο Δήμαρχος να μπορεί να κάνει κάτι άλλο για να καθυστερήσει τα έργα.

1 σχόλιο:

  1. 18% ψηφοι; Χαχα ποιος νοιάζεται; Σταγόνα στον Ωκεανό αφού θα ψηφιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ απο Ωκεανό ΑΕΚτζήδων

    ΑπάντησηΔιαγραφή