.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στο Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αλληλεγγύη στο Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη

Το Δημοτικό συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, ύστερα από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, υιοθέτησε την Τετάρτη 15/2/2017 ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα. Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη απόφαση απαγόρευσης παραχώρησης δημοτικών χώρων σε φασιστικές οργανώσεις έχει λάβει και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. 

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, καταδικάζει την παραπομπή σε δίκη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στις 13 Φεβρουαρίου, ο οποίος διώκεται ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης δεν διευκόλυνε δράσεις της οργάνωσης, θεωρεί ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράβαση καθήκοντος.
Απαιτεί να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων καθώς και να αναληφθούν προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση και τις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου