.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Τα επιχειρηματικά συμφέροντα πολιορκούν (μάταια) με νέα «στρατεύματα» τη πόλης μας για να πετύχουν την άλωση της




Αφού στάθηκε αδύνατο να βρει πρόθυμους και αποτελεσματικούς συμμάχους στη τοπική κοινωνία και τους πολιτικούς εκπροσώπους της

Βαστάζους... των επιχειρηματικών συμφερόντων φέρουν δημοσιεύματα συλλόγους μικρασιατών



Τη "κερκόπορτα" για να εισέλθουν ανοίγει ο σύλλογος των μικρασιατών της πόλης μας με το πανελλαδικά γνωστό δίδυμο που καθορίζει τις τύχες του


Νέα ένταση αναμένεται στη πόλη μας καθώς ότι δε κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, η Δούρου και η περιφέρεια της, θα προσπαθήσουν τώρα για λογαριασμό των επιχειρηματικών συμφερόντων, να το επιβάλλουν οργανωμένοι απόγονοι των μικρασιατών. Αυτό λένε τα δημοσιεύματα τουλάχιστον. Δηλαδή μετά τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ που δημιούργησαν εντάσεις, συγκρούσεις, βαριούς τραυματισμούς και συνεχίζουν όποτε κληθούν να δημιουργούν εντάσεις στη πόλη μας, τη σκυτάλη παίρνουν οι μικρασιάτες. Σύλλογοι που είναι απόντες από τα προβλήματα και τους αγώνες του λαού μας, και με την απουσία τους έμμεσα στηρίζουν τις κυρίαρχες πολιτικές που μας εξαθλιώνουν. Ενδιαφέρονται τώρα να βοηθήσουν το ζάπλουτο επιχειρηματία να αυγατίσει τα κέρδη του.

Η υποκρισία ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους. 


  • Ποτέ δεν έκαναν και δεν είπαν το παραμικρό για να μη διαλυθούν τα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. 

  • Ποτέ δε στήριξαν τους ελάχιστους γενναίους της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που έχουν καταφύγει στη δικαιοσύνη για τη σωτηρία  του συλλόγου. 

  • Ποτέ δε στήριξαν ένα γήπεδο που θα βρίσκεται σε αρμονία με το παραδοσιακό μικρασιατικό προσφυγικό οικισμό. 


Τώρα όμως θα έρθουν αρωγοί στο σχέδιο του επιχειρηματία για να προσθέσουν τη δική τους πίεση στο όνομα των μικρασιατών. Όσοι τυχόν συμμετέχουν σε παρόμοιες δράσεις οποιουδήποτε χαρακτήρα, καπηλεία θα κάνουν της μικρασιατικής μνήμης, αβάντα στο τοπικό σύλλογο που γνωρίζουμε και γνωρίζουν καλά τι το βαραίνει και τι επιδιώκει, και θα γράψουν μια μαύρη σελίδα απαξιώνοντας το μικρασιατικό στοιχείο στη συνείδηση του λαού.    



Ας έρθουν λοιπόν για να διαπιστώσουν ότι εισαγόμενες πιέσεις στη πόλη είτε από επιχειρηματικά συμφέροντα είτε από βαστάζους τους, δε περνάνε…

Η Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα θα μείνει αδούλωτη!





Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sentragoal.gr:

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ... ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η τελική μάχη του Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά»!


Από Μάρτη καλοκαίρι λέει ο λαός αλλά για την ΠΑΕ ΑΕΚ ο νέος μήνας θα δρομολογήσει εξελίξεις στα ανοικτά μέτωπα που υπάρχουν και κυρίως με το θέμα της κατασκευής της «Αγιάς Σοφιάς». Πολύ πιθανόν μάλιστα να οριοθετήσει και τη «μητέρα των μαχών» με το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Από την Τρίτη μπαίνουν στο χορό και αρκετοί φορείς που συνδέονται είτε με τον σύλλογο, ακόμα και με το προσφυγικό στοιχείο και ταυτίζονται με το όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για κατασκευή του «παλατιού» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο τοπικός Δήμος ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο εμπόδιο και όπως φαίνεται δεν υπάρχει καμία διάθεση συναίνεσης. Ο καιρός περνάει και η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να αξιοποιήσει τους νέους δυνατούς συμμάχους της αλλά τις σημαντικές μάχες που έχει κερδίσει σε δικαστικό επίπεδο (όπως στο ΣτΕ) ώστε να κάνει βήματα για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Η στρατηγική Μελισσανίδη είναι απομόνωση των επιχειρημάτων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας τόσο σε δικαστικό όσο και σε... διπλωματικό επίπεδο.

Εναλλακτικές λύσεις δεν εξετάζονται καθώς ο Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να πετύχει το στόχο της κατασκευής της Αγιάς Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια φέρνοντας τον τοπικό Δήμο «απέναντι» από μεγάλο κομμάτι της λαϊκής βάσης που επιθυμεί την άρση των αδιεξόδων και των αρνήσεων που υπονομεύουν το μεγάλο εγχείρημα.

Οι προσπάθειες του Μελισσανίδη και των νομικών του συμβούλων είναι να γίνουν όλες οι απαραίτητες νομοθετικές παρεμβάσεις ώστε να αντικρουστούν τα νομικά επιχειρήματα του Δήμου και να παρακαμφούν τα όποια εμπόδια χωρίς να υπάρξει άλλο χάσιμο χρόνου αλλά και χωρίς να δίνεται το δικαίωμα για νέο κύκλο προσφυγών που θα φέρνουν νέες καθυστερήσεις.

Διαδηλώσεις έξω από το Δήμο

Από την Τρίτη στο πλευρό του Μελισσανίδη θα βρίσκονται ενεργά και μέλη φορέων προφυγικών οργανώσεων αλλά και διαφόρων συλλόγων που συνδέονται με τον σύλλογο. Σύμφωνα με πληροφορίες θα εκφράσουν πλέον δυναμικά την συμπαράσταση τους στις προσπάθειες για την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς και την αντίθεση τους στην πολιτική που ακολουθεί ο Δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος. Προγραμματίζονται μάλιστα συγκεντρώσεις έξω από το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας στη Λεωφόρο Δεκελείας.

Το κλειστό γυμναστήριο

Σχετικά με το κλειστό γυμναστήριο προχωρούν οι πρωτοβουλίες για αξιοποίηση του Ολυμπιακού Ποδηλατοδρομίου στο ΟΑΚΑ με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί λύση στη στέγαση της ποδηλασίας και των ολυμπιακών αγωνισμάτων που καλλιεργεί χωρίς να διαταραχθεί η λειτουργεία των συλλόγων και των αθλητών.


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:

Η προσφυγιά ενώνεται και είναι δίπλα στην ΑΕΚ και το γήπεδό της!





 

Απ’ όλη την Ελλάδα τα Προσφυγικά σωματεία ενώνονται με στόχο την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια – Δίπλα τους και Μικρασιατικοί σύλλογοι του εξωτερικού!


Η Προσφυγιά είναι δίπλα στην ΑΕΚ και το γήπεδό της… Προσφυγικά σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα (κοντά στα 60) έχουν συγκεντρωθεί και ενωθεί με στόχο να σταθούν κοντά στην ΑΕΚ και να πετύχουν όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τα κυριότερα πέρα από τις Ρίζες και τον Σύλλογο Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας που πρωτοστατούν σε αυτή την προσπάθεια είναι οι Ενωσεις Μικρασιατων Θήβας, Μελί Μεγαρων, Μαγνησίας, Μικράς Ασίας, Χαλανδρίου, Λαυρίου, Θεσσαλονίκης, Κρήτης. Επίσης με τη συντονική επιτροπή, η οποία έχει ζητήσει συνάντηση με τον Βασιλόπουλο, έχουν ήδη έρθει σε επαφή Μικρασιατικοί σύλλογοι του εξωτερικού και κυρίως από την κεντρική Ευρώπη. Συν τοις άλλοις έχει υπάρξει επαφή με την ΟΠΣΕ (Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος) η οποία έχει εκλογές την προσεχή Κυριακή και μόλις συσταθεί σε σώμα έχει δεσμευθεί για βοήθεια με την επιστράτευση των περίπου 250 προσφυγικών σωματείων (Βόρεια Ελλάδα και Αττική) που ανήκουν στη δύναμή της. Είναι χαρακτηριστικό πως η συντονική επιτροπή των Προσφυγικών σωματείων έχει ζητήσει να παρέμβει ακόμα και στη συνέντευξη Τύπου (όποτε κι αν αυτή γίνει) της ΑΕΚ για το γήπεδο. Όπως γίνεται αντιληπτό η προσφυγιά είναι δίπλα στην ΑΕΚ και ενάντια σε όσους παλεύουν να μην της επιστρέψουν να φτιάξει το γήπεδό της στο οικόπεδό της, στον χώρο της, στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου