.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Νέα επεισόδια στο πόλεμο των εξοπλισμών


Όπως είχαμε εκτιμήσει βρισκόμαστε μπροστά στην εξέλιξη ενός τεράστιο πολέμου συμφερόντων για την εξασφάλιση των τρομερά προκλητικών συμβολαίων.
 
Ένας πόλεμος εσωκομματικού και εσωκυβερνητικού όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, με εμπλοκή όλων των κομμάτων, μα συμμετοχή δημοσιογράφων και σαιτ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Ο Νίκος Φίλης μίλησε σε δημοσιογράφους και κάλεσε τον ΥΕΘΑ να βρει τα ισοδύναμα για τα μισθολόγια των στρατιωτικών.

 
Μπαράζ πυρών εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης κατά του Πάνου Καμμένου μιλώντας στην βουλή σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.
Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μάλιστα να αμφισβητεί αν και κατα πόσο ο Πάνος Καμμένος έχει όντως βρει τα ισοδύναμα για τα μισθολόγια των στρατιωτικών.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ ο Νίκος Φίλης επέμεινε στην κριτική του για την πολυδάπανη πιθανή αγορά των πανάκριβων F-35 απο την χώρα μας και μιλώντας σε δημοσιογράφους υποστήριξε πως αν και εφόσον προχωρήσει αυτό το θέμα πρέπει να περάσει απο την επιτροπή της βουλής για διαβούλευση.
Ο ίδιος αφησε να φανεί πως δεν πείθεται ούτε και από τις διαβεβαιώσεις του Δημήτρη Βίτσα πως δεν θα επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός από μια πιθανή απόκτηση των «χρυσών» μαχητικών αεροσκαφών αφού όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ είπε χαρακτηριστικά «ας βρουν πρώτα τα ισοδύναμα για το μισθολόγιο».

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ-Ο «proxy war» ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ
Στον Νίκο Φίλη απάντησε ο Πάνος Καμμένος.
Όχι φυσικά ο ίδιος.
Απάντησε το militaire.gr που εδώ και καιρό απηχεί τις απόψεις του ηγέτη των ΑΝΕΛ Π.Καμμένου.
Διαβάζουμε λοιπόν:
Ο Φίλης σε ρόλο “στρατάρχη” δεν θέλει F-35 και “εξοπλισμούς”


Ο Νίκος Φίλης πρώην υπουργός Παιδείας,δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι δεν είναι στρατάρχης, αλλά αμέσως μετά μιλά ως τέτοιος και λέει απίθανα πράγματα για τους εξοπλισμούς! Το Militaire.gr από χθες έχει γράψει δύο άρθρα για την απίστευτη “αντιμιλιταριστική” υποκρισία πολιτικών ,αλλά είναι γεγονός ότι …δεν τους προλαβαίνουμε! Μιλάμε για υποκρισία, γιατί ο κ.Φίλης ως ευφυής άνθρωπος και πολιτικός προφανώς έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει με τους εξοπλισμούς. Το πρόβλημα όπως γράψαμε από χθες είναι πολιτικό και κομματικό. Ο πρώην υπουργός Παιδείας δεν υπήρξε ποτέ υπέρμαχος της συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ. Αυτή είναι η πολιτική του θέση,αλλά το “φάουλ”, είναι ότι προσπαθεί να την προωθήσει μέσω των ΕΔ.

Σφήνα στην σύγκρου αυτοί μπήκαν και οι Ρώσοι.
Είπαμε όμως, εδώ έχουμε έναν  «proxy war» !

Διαβάζουμε λοιπόν:

«ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ F-35 ΑΠO ΤΑ 100 ΧΛΜ» ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ


του Πέτρου Αναστασίου
Πρόταση στην Ελλάδα για απόκτηση του μαχητικού αεροσκάφους 4 4ης++ γενιάς Su-35 στην εξαγωγική έκδοση "ΒΜ" καταθέτει εντός των επόμενων εβδομάδων η Ρωσία, προκειμένου να αντισταθμίσει και να ανατρέψει την αρχική απόφαση της Πολεμικής Αεροπορίας για προμήθεια των πανάκριβων stealth μαχητικών F-35.
Στον χθεσινό εορτασμό της Ημέρας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στην ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, ανακοινώθηκε από πλευράς Ρώσων αξιωματούχων ότι "Θα κάνουμε πρόταση στην Ελλάδα για ένα δυτικοποιημένο Su-35. Θα κοστίσει τα μισά λεφτά από ένα F-35 και θα έχει την δυνατότητα να το καταρρίψει με τετραπλάσιες πιθανότητες από αυτές που θα έχουν τα εκσυγχρονισμένα ελληνικά F-16, τα οποία μάλιστα θα στερούνται και συστήματος IRST. Με το κόστος για 20 F-35 ή Ελλάδα θα αποκτήσει δύο Μοίρες με 40 Su-35 μαζί με τα όπλα τους και επιλογή από ελληνικής πλευράς τα τα συστήματα αυτοπροστασίας".
Και συνέχισαν λέγοντας ότι "Το ραντάρ του Su-35, το IRBIS-E βλέπει στόχο 3 m² στα 400 km (ή 216 n.m.), και το το F-35 στα 52 n.m. δηλαδή κάπου 100 χλμ.. λαμβενοντας λαμβάνοντας υπόψη ότι το RCS του F-35 εκτιμάται στα στο 0,01 m².
Ετσι ενώ ο Su-35 δεν θα κινδυνεύει από AMRAAM σε αυτή την απόσταση το Su-35 θα το έχει καταρρίψει με έναν R-77). Ο AMRAAM 120-C έχει εμβέλεια 30nm & o 120-D έχει εκτιμώμενη εμβέλεια 45-50nm. 
Εχει μεγαλύτερη ακτίνα δράση από το F-35 και σε ρόλους προσβολής στόχων εδάφους θα χρησιμοποιεί πολύ περισσότερα και πολύ αποτελεσματικότερα όπλα από του F-35.
Αν η Τουρκία προμηθευτεί τελικά S-400 ή ακόμα και S300VM (Antey 2500) χρειάζεστε όπλα μακρού πλήγματος που να μπορούν να εκτοξευθούν εκτός της ακτίνας δράσης του. Τι καλύτερο υπάρχει για ένα Su-35 εξοπλισμένο π.χ. από ένα BrahMos;".
Και συνέχισαν την παρουσίαση λέγοντας ότι "Μπορεί να εκτελεί αποστολές μέχρι την Κύπρο χωρίς εναέριο ανεφοδιασμό. Μπορεί να παραμένει 40' επάνω από το κυπριακό έδαφος και να επιστρέφει σε ελληνικό αεροδρόμιο με απόλυτα επαρκή καύσιμα".
Το πλέον ενδιαφέρον είναι ότι προσφέρουν πλήρη χρηματοδότηση με εικοσιπενταετές δάνειο χαμηλού επιτοκίου (2%) με εγγύηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Η συνολική προμήθεια υπολογίζεται σε οικονομική αξία 3 δισ. ευρώ για 40 σαράντα αεροσκάφη με πλήρες πακέτο, όπλων εκπαίδευσης, δυτικοποίησης συστημάτων και δημιουργίας υποδομής.
Ουσιαστικά, είτε με τα ανθυποβροχιακά αμερικανικά αεροσκάφη ORION, είτε με το γιγάντιο εξοπλιστικό πρόγραμμα που εξαγγέλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με απευθείας ανάθεση παραγγελιών 5-7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, διεξάγεται ένας τρομερός πόλεμος ανάμεσα στις ευρωπαικές-αμερικανικές-ρωσικές πολεμικές βιομηχανίες και τους αντίστοιχους Έλληνες βιομηχάνους-εμπόρους του ολέθρου που συνδέονται με αυτές.
Τα λεφτά είναι πολλά...
Όλοι καλλιεργούν τον εθνικισμό, με πρωταγωνιστές τους Καμμένο-Κοτζιά που προπαγανδίζουν την εθνική ανασφάλεια και την πολεμοκαπηλεία...
Ο ευρωπαικός παράγοντας, ο βασικός κερδισμένος των προηγούμενων ετών -και φυσικά φέρει βασική ευθύνη στην ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ- νοιώθει ότι υποχωρεί καθώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στρέφεται στις ΗΠΑ.
Θα ζήσουμε όμως μια σφοδρή σύγκρουση.
Όλοι θα μιλούν για τουρκική προκλητικότητα και ταυτόχρονα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΔΗΜΑΡ-Λεβέντης-οι ΝΑΖΙ της Χ.Α., το σύνολο των δημοσιογράφων που τρώνε από τις διαφημίσεις των πολεμικών βιομηχανιών, θα σκοτώνονται μεταξύ τους για να εξασφαλίσουν τα τρομερά συμβόλαια!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου