.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Όταν ο Μελισσανίδης εξομολογούνταν στον εδώ και δυο χρόνια Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ πως θέλει να κάνει το άλσος της πόλης Μόντε Κάρλο…





Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sentragoal.gr της 12-3-2014 και μπορούν όλοι να διαβάσουν πίσω από το δήθεν πόνο για την ΑΕΚ και τη τύχη της, τις κυνικές σκέψεις ενός επιχειρηματία που έχει εντοπίσει το θήραμα του και ξερογλείφεται έτοιμος να το κατασπαράξει...


Έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι το άρθρο που αυθεντικά μεταφέρει ομολογημένες σκέψεις του Δ. Μελισσανίδη, είναι του Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος στη συνέχεια προσλήφτηκε και παραμένει στη ΠΑΕ ΑΕΚ ως Διευθυντής Επικοινωνίας. Επίσης μπορεί καθένας να δει τη διαδρομή που έχει διανυθεί και να διαπιστώσει πως κυβερνήσεις και όλα τα κόμματα της βουλής, προσκυνάνε με πράξεις ή με δήθεν αντιρρήσεις που δε συνοδεύονται από ανάλογες πράξεις, την άρχουσα τάξη της χώρας της οποίας εξέχων μέλος είναι ο Δ. Μελισσανίδης. 



Η αναδημοσίευση αφιερώνεται σε κάθε καλόπιστο οπαδό της ΑΕΚ
Οι τονισμένες λέξεις είναι από μας




16:05
12/3

Το... «Μόντε Κάρλο», η δικαίωση και το όνειρο!

Είναι πολύς καιρός τώρα, πολύ πριν από την παρουσίαση της «Αγια-Σοφιάς» τον περασμένο Νοέμβριο, που ο Δημήτρης Μελισσανίδης επέμενε σταθερά ότι η μοναδική προοπτική για την ΑΕΚ είναι η επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για έναν επιχειρηματία με την εξέλιξη του Μελισσανίδη θα ήταν μάλλον ουτοπικό να σκέφτεται κανείς ότι το μοναδικό του κριτήριο ήταν λόγοι συναισθηματικοί από το δέσιμο με την περιοχή ή ότι πολύ περισσότερο τον καθοδηγούσε το σύνθημα των φίλων της ομάδας για... «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
Από την πρώτη στιγμή ο Μελισσανίδης θεωρούσε ευλογία για την ΑΕΚ το συγκεκριμένο οικόπεδο μέσα στο Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και ιδανική την τοποθεσία για χίλιους ακόμα λόγους πέραν των ιστορικών.

Από την πρώτη στιγμή οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής στην περιοχή, εκπρόσωποι όλων των παρατάξεων με τους οποίους κατά καιρούς έχει συναντηθεί, έχουν ακούσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τους αναλύει με πάθος τα σχέδιά του για ανάπτυξη του Αλσους παράλληλα με την κατασκευή του νέου γηπέδου.

«Αφήστε με να κάνω... Μόντε Κάρλο το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας! Με έξοδα δικά μας και χωρίς επιβάρυνση του Δήμου. Για να πετύχει το πρότζεκτ του νέου γηπέδου θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αλλάξει η εικόνα του Αλσους. Ετσι όπως είναι το σχέδιο του νέου γηπέδου και για όποιον γνωρίζει καλά την περιοχή, η πρόσβαση στη θύρα των επισήμων γίνεται μέσα από το Αλσος και με περπάτημα μέσα στο πράσινο» έχει αναλύσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Τον θυμάμαι κατά καιρούς να λέει... «Είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιο οικόπεδο και να θέλουμε να πάμε αλλού; Πολλά γήπεδα στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να φτιαχτούν μέσα σε πάρκο σαν αυτό;»...

Και μετά απ' όλα αυτά έρχεται ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας (ο περίφημος ΟΡΣΑ) και τον δικαιώνει απόλυτα. Τι αναφέρει επακριβώς; «Ως Αστικά Μητροπολιτικά Πάρκα της Αττικής, προσδιορίζονται οι εξής εκτάσεις: ...VII. Μητροπολιτικό Πάρκο Νέας Φιλαδέλφειας: Προωθείται η ανάπτυξή του με χρήσεις πολιτισμού, αθλητισμού μητροπολιτικής εμβέλειας και αναψυχής. Η ανάδειξη του άλσους Φιλαδέλφειας σε μητροπολιτικό πάρκο συνδυάζεται με την κατασκευή και λειτουργία του Κέντρου Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού της ΑΕΚ, καθώς και τις αναγκαίες και προβλεπόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, χώρους και υποδομές στάθμευσης αλλά και την ανάπλαση στην ευρύτερη περιοχή».

Είναι αυτό που λέμε και με τη βούλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου