.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Κείμενο υπογραφών στήριξης στον Κώστα Πελετίδη

Το «Αντιφασιστικό» είναι ξυλογραφία του Γιάννη Στεφανίδη
Με κοινό κάλεσμά τους οι ιστοσελίδες info‐war.gr, atexnos.gr, imerodromos.gr, nostimonimar.gr, toperiodiko.gr και το ραδιόφωνο της ertopen δηλώνουν τη συμπαράστασή τους στον δήμαρχο Πάτρας που δικάζεται επειδή ‐μετά και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης‐ δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

«Υπόγραψε και εσύ ΕΔΩ για να υψώσουμε τοίχο απέναντι στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού», αναφέρουν.

Θυμίζουμε ότι με αφορμή τη δίωξή του, ο Κώστας Πελετίδης έχει δηλώσει στον «Ριζοσπάστη»:

«Ο λαός μας έχει πληρώσει με βαρύ φόρο αίματος το φασισμό. Οι θηριωδίες των ναζί, των οποίων ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής δηλώνει «σπορά» και συνεχιστής, όπως το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων με πάνω από 500 εκτελεσμένους, του Διστόμου με 218 εκτελεσμένους, το μπλόκο στα Προσφυγικά της Πάτρας με τα εκτελεσμένα παιδιά μας, είναι δίπλα μας και το μαρτυρούν.


»Αποτελεί, λοιπόν, καθήκον και υποχρέωσή μας απέναντι στο λαό της Πάτρας, απέναντι στην Ιστορία μας, απέναντι στη νέα γενιά, να είμαστε μπροστά και με τη δράση μας και τον τρόπο διοίκησης του Δήμου, να υψώνουμε τοίχο απέναντι στην αναβίωση του φασισμού και του ναζισμού, να αποκαλύπτουμε με κάθε τρόπο τον πραγματικό χαρακτήρα και το ρόλο των πολιτικών απογόνων των ναζί, να αναδείχνουμε την επικίνδυνη εγκληματική δράση της.

»Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μη διευκολύνουμε, με οποιονδήποτε τρόπο, τη δράση τους.»

πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου