.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η ΕΡΤ κόβει την ΑΝΤΑΡΣΥΑ


Δέκα μέρες πέρασαν από τη συνέντευξη Τύπου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, για την παρουσίαση της πρότασης πολιτικής συνεργασίας, αλλά η ΕΡΤ δεν έχει βρει το χρόνο, αν και είχε κάμερα στη συνέντευξη, να παρουσιάσει κάποια πλάνα! Ακόμα χειρότερα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι τελείως κομμένη από την κατ’ όνομα δημόσια τηλεόραση. Δεν είναι ζήτημα τυπικής υποχρέωσης, αλλά σοβαρότατο πρόβλημα ουσιαστικής ενημέρωσης και δημοκρατίας. Τόσο πολύ ενοχλεί τους διοικούντες την ΕΡΤ και τους κυβερνητικούς ιθύνοντες η αντικυβερνητική, αντιΕΕ και αντικαπιταλιστική φωνή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Την ίδια ώρα, υπάρχει τηλεοπτικός αυτοματισμός στην προβολή των ρατσιστικών και φασιστικών θέσεων της Χρυσής Αυγής. Όπως στο δελτίο της Τρίτης, που μετά τους τραμπουκισμούς Χρυσαυγιτών μέσα στο δικαστήριο, αναμεταδόθηκε αμάσητη η ανακοίνωση της εγκληματικής οργάνωσης.


Ντροπή πια! Ο κόσμος που αγωνίστηκε ενάντια στο μαύρο στην ΕΡΤ, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ που τουλάχιστον ήλπιζαν σε κάποιον εκδημοκρατισμό, αγανακτούν. Οι κυβερνητικοί μανδαρίνοι φροντίζουν να κάψουν και τις έσχατες αυταπάτες.

πηγή: prin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου