.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Η αλήθεια για τη δήθεν δήλωση του Π. Λαφαζάνη



Πολύ συζήτηση και ιδιαίτερα θετική εντύπωση άφησε στους πολίτες και τους κατοίκους της πόλης μας και όχι μόνο φυσικά, η τελευταία από μια σειρά ανακοινώσεων της ΛΑΕ.


Με τρόπο σαφή και ξεκάθαρο ονομάτισε τη κυβέρνηση Τσίπρα, τη περιφέρεια Δούρου και τη ΠΑΕ ΑΕΚ, ως ασκούντες πιέσεις κι εκβιασμούς στο δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλο και τη δημοτική αρχή. Η ανακοίνωση μάλιστα αναφέρεται σε βουλιμία των επιχειρηματικών συμφερόντων, που σε συνδυασμό με τα παραπάνω περιγράφει ένα τρίγωνο διαπλοκής, ανάμεσα σε κυβέρνηση- περιφέρεια – επιχειρηματικά συμφέροντα.

Την επομένη της κυκλοφορίας της ανακοίνωσης, ο ΣΠΟΡ FM 94.6 μετέδωσε την «είδηση» πως σε επικοινωνία που είχεμε τον επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο τελευταίος δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για την ανακοίνωση επειδή εκδόθηκε από τη Θεματική Τομέα Αυτοδιοίκησης. Η προσπάθεια να αλλοιωθούν όσα είπε, ήταν τόσο εμφανής, ώστε εκτός από τα οπαδικά ΜΜΕ που το αναπαρήγαγαν και  το πέρασαν στα ψιλά, δε προσφέρθηκε σχεδόν κανείς να το υιοθετήσει. Κι αυτό σε μια περίοδο που η ΛΑΕ και ο επικεφαλής της, δέχονται συστηματικά πυρά από συστημικά κόμματα και ΜΜΕ.

Καταρχήν ο Π. Λαφαζάνης είναι τόσο παλιός στο κουρμπέτι, που ακόμη κι αν υπήρχε περίπτωση να μην έχει ιδέα για την ανακοίνωση, αποκλείεται να ακύρωνε τον εαυτό του, με παρόμοια δήλωση. 

Κατά δεύτερο υπάρχουν κι άλλες ανακοινώσεις της ΛΑΕ που έχουν προηγηθεί, οι οποίες είναι στο ίδιο πνεύμα κι επίσης έχουν παρθεί ομόφωνα. Όπως η ανακοίνωση της Επιτροπής Περιβάλλοντος  και η ανακοίνωση της ΛΑΕ Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας  

Κατά τρίτο ο ΣΠΟΡ FM 94.6 που δε φαίνεται να ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το κύρος και την εγκυρότητα του, δεν έγραψε με ακρίβεια ότι ειπώθηκε, αλλά απόδωσε με δικά του λόγια όσα υποτίθεται κατάλαβε ο συντάκτης του. Είναι κι αυτό ένας τρόπος όταν η πραγματικότητα δε συμβαδίζει με τις επιθυμίες σου, να τη φέρνεις στα… μέτρα σου.

Επειδή πλέον είναι ευρέως γνωστό και στους πλέον άσχετους με τα ΜΜΕ πως παραποιούνται δηλώσεις και κατασκευάζονται «ειδήσεις», τα υπόλοιπα ΜΜΕ σεβόμενα τον εαυτό τους αρνήθηκαν έμπρακτα να αναπαράγουν την εμφανώς πειραγμένη είδηση…

Εμείς λόγω του ενδιαφέροντος που έχει για τη πόλη μας το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη, το ψάξαμε. Και μάθαμε πως πράγματι υπήρξε δημοσιογράφος του ΣΠΟΡ FM 94.6 που επικοινώνησε με το Π. Λαφαζάνη, και το ρώτησε σχετικά με την ανακοίνωση. Η απάντηση του όμως ήταν πως δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο σε όσα γράφει η ανακοίνωση. Αυτός είναι και ο λόγος που δε γράφτηκε ότι ακριβώς είπε, αλλά ότι θα ήθελε ο δημοσιογράφος ή η εργοδοσία του να είχε πει.

Ψάχνοντας λοιπόν μάθαμε και τελικά βρήκαμε, πως υπήρξε ακόμη κι έντυπη ενημέρωση προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβούλιου και τους συντονιστές της ΛΑΕ σχετικά με το θέμα. Κι αυτό γιατί αρχικά υπήρξε αναστάτωση, καθώς η αποδοχή των θέσεων που εκφράστηκαν μέσα και από τη τελευταία ανακοίνωση της ΛΑϊκής Ενότητας, είναι καθολική στις τάξεις της.

Ακολουθεί το κείμενο, την ακρίβεια του οποίου οφείλουμε να σας πούμε ότι διασταυρώσαμε με επικοινωνία που είχαμε με συμπολίτη μας αυτοδιοικητικό, μέλος του Πολιτικού Συμβούλιου της ΛΑΕ, ο οποίος επιβεβαίωσε και το γεγονός και το περιεχόμενο.

Το συγκεκριμένο στέλεχος μας τόνισε πως η ανάρτηση του ΣΠΟΡ FM 94.6 ήταν κακόβουλη και ανυπόστατη, και γι΄ αυτό ο Π. Λαφαζάνης τηλεφώνησε στο δημοσιογράφο παρουσία μελών της Πολιτικής Γραμματείας, απαιτώντας επίμονα να αποκαταστήσει τη πραγματικότητα. Παρά την υπόσχεση που δόθηκε από το δημοσιογράφο όμως τίποτα δεν έγινε.

Μας τόνισε επίσης πως η θέση της ΛΑΕ για το θέμα είναι μία και ενιαία όπως ακριβώς έχει εκφραστεί με τις ομόφωνες αποφάσεις των οργάνων της που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθεί το κείμενο πληροφόρησης της ΛΑΕ προς τα στελέχη της:





1 σχόλιο:

  1. Πόνεσε το άδειασμα Καμπουράκο ε; Ενας ένα πηδάνε απο το καράβι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή