.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ)Πίσω τραμπούκοι, εμπρός σύντροφοι!

Φλεβάρης 2017 
Ιούνης 2014


Πίσω τραμπούκοι, εμπρός σύντροφοι!

Σχεδόν τρία χρόνια μετά το δολοφονικό προγκρόμ της 20ής Ιούνη 2014 με τα ανοιγμένα κεφάλια και τα σπασμένα χέρια και πόδια, χθες Σάββατο 25/02/2017, μέρα μεσημέρι, οι ομάδες κρούσης των επιχειρηματικών συμφερόντων του Μελισσανίδη έβαλαν ξανά στο στόχαστρό τους τον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο Στρούγκα.


Δεν έχουμε καμιά αμφιβολία πως τα βαμμένα με κιτρινόμαυρο χρώμα ρολά της Στρούγκας, τα συνθήματα “όλο το άλσος γήπεδο” και οι υπόλοιποι βανδαλισμοί είναι μόνο η πρώτη πράξη για τα όσα πρόκειται να ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες. Μας έχουν προειδοποιήσει άλλωστε από την προηγούμενη βδομάδα οι υπαλληλικές ιστοσελίδες και εφημερίδες για τις… “ειρηνικές συγκεντρώσεις” που έρχονται.

Δεν περιμέναμε άλλωστε τη χθεσινή επίθεση για να μάθουμε πως είμαστε στοχοποιημένοι τόσο ως χώρος όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Τους ξαναλέμε λοιπόν, μ’ ένα στόμα, μια φωνή: “Χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια για να γίνουν τα τέσσερα πόδια δύο. Δεν θα τα κάμουμε πάλι τέσσερα εμείς”!

Η ελευθερία της έκφρασης και γνώμης, η αντίσταση και ο αγώνας ενάντια στα αφεντικά και το κράτος τους είναι για μας ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ!

Ας γνωρίζουν λοιπόν πως και αυτή η πρόκληση δε θα μείνει αναπάντητη. Με κάθε τίμημα θα υπερασπιστούμε την πόλη της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και το δάσος της.

Καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση κάθε προοδευτικό πολίτη, τους κατοίκους της περιοχής και όλες τις δυνάμεις του κινήματος για να δώσουμε την τελική μάχη ενάντια στη μαφία και τα συμφέροντά της.

Αφεντικά, φασίστες, ιδιωτικοί στρατοί,

Πάρτε το χαμπάρι!

Το Αλσος μας δε θα γίνει Μόντε Κάρλο,
θα παραμείνει δάσος με όλα τα δέντρα στη θέση τους

η Νέα Φιλαδέλφεια δε θα γίνει Παλέρμο, θα συνεχίσει να είναι γειτονιά και

η Στρούγκα δε θα γίνει ένα ακόμα μαγαζί, θα μείνει για πάντα κατάληψη!

Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος Στρούγκα
strouga.espivblogs.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου