.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΔΑΣ-ΟΤΑ Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Να αποσυρθεί αμέσως το εξώδικο των οπαδών της ΑΕΚ


Ανακοίνωση φέρεται να εξέδωσε η ΔΑΣ-ΟΤΑ Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, με την οποία ζητά να αποσυρθεί το εξώδικο των οπαδών της ομάδας μας!!! Ώστε έχει επιλέξει ομάδα η συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ!

Η ανακοίνωση είναι σε ύφος που παραπέμπει σε απεύθυνση σε συναγωνιστές... Δε θυμίζει σε τίποτα την επιθετικότητα που χαρακτηρίζει ανακοινώσεις που αναφέρονται σε άλλα, πλην ΚΚΕ, τμήματα της αριστεράς. Και βλέπει τόσο μακριά... ώστε μπορεί να διακρίνει πίσω από αυτή, μόνο οπαδούς της ΑΕΚ!!!

Την ίδια ώρα που επίσης εκτιμά πως το γήπεδο της ΑΕΚ έχει αποτελέσει για χρόνια αντικείμενο πολιτικών, δημοτικών και ιδιοκτησιακών παιχνιδιών! Με λίγα λόγια λένε πως το ΚΚΕ που όλα τα προηγούμενα χρόνια πρωτοστάτησε στην οργάνωση του αγώνα, ενάντια στα επιχειρηματικά συμφέροντα που ορέγονται το άλσος και την άλωση της περιοχής, έπαιζε πολιτικά και αυτοδιοικητικά παιχνίδια! Επομένως τώρα που κύριος εκφραστής των επιχειρηματικών συμφερόντων συμβαίνει να εμφανίζεται ο Δ. Μελισσανίδης, κάθεται στ΄ αυγά του και δε παίζει πλέον πολιτικά και αυτοδικοικητικά παιχνίδια. Κι εις ανώτερα…


Την ανακοίνωση αλιεύσαμε στο aftodioikisi.gr. Όχι πως περιμέναμε να στείλουν σε μας τέτοια ταξική και αγωνιστική ανακοίνωση, πόσο μάλλον που μας έχουν αποκλεισμένους γιατί τους ασκούμε κριτική, αλλά για την ώρα τουλάχιστον δε την ανέβασαν όπως άλλες ούτε στην ιστοσελίδα της "Λαϊκής Συσπείρωσης".



Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Η υπόθεση του γηπέδου της ΑΕΚ στην Ν.Φιλαδέλφεια είναι μια ιστορία που κρατάει χρόνια και στην οποία τόσο για το γκρέμισμα όσο και για ξαναφτιάξιμο έχουν παιχτεί και παίζονται πολιτικά, δημοτικά και ιδιοκτησιακά (σε επίπεδο ΑΕΚ) παιχνίδια.

Οσοι ενδιαφέρονται για να υπάρξει λύση στο θέμα της ομάδας μας για γήπεδο στην Ν.Φιλαδέλφεια θα πρέπει να στρέψουν τα βέλη τους στους πραγματικά υπεύθυνους και όχι να χρησιμοποιούν τους υπαλλήλους του Δήμου. Οι εκβιασμοί μέσα απο εξώδικα παραμένουν εκβιασμοί απέναντι σε εργαζόμενους οι οποίοι όμως δεν είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.

Θα πρέπει να αποσυρθεί αμέσως το εξώδικο κατά της συναδέλφου και να αναζητηθούν εκεί που πρέπει οι ευθύνες και οι λύσεις για το πρόβλημα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου