.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ...ΕΥΓΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟ(Σ)ΚΟΠΩΝ

Του Βασίλη Πολυχρόνη                    
Διαβάζω μια απίθανη δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του news247 και τραβάω τις τρίχες της κεφαλής μου (και της πάνω και της κάτω)!
Ο τίτλος γράφει "Θετική η πλειοψηφία των Ελλήνων με τη συμφωνία για τα αντισταθμιστικά".Πρώτη απορία:Είδατε εσείς κάποια συμφωνία με αντισταθμιστικά μέτρα μάλιστα?

Πάμε όμως στις ερωτήσεις:
-Πρώτη ερώτηση:"Έτυχε να ακούσετε ή διαβάσετε πως έκλεισε η πολιτική συμφωνία για τη 2η αξιολόγηση".Απορία:Πότε...έκλεισε αυτή η συμφωνία ρε παιδιά και γιατί έρχεται το κουαρτέτο αφού έκλεισε?
-Δεύτερη ερώτηση:"Το ότι η συμφωνία προβλέπει επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων από 1/1/2018 είναι ένα αποτέλεσμα θετικό, μάλλον θετικό, μάλλον αρνητικό ή αρνητικό"?Απορία:Σε ποιο...όνειρο ο δημο(σ)κόπος είδε πως επανέρχονται οι συλλογικές συμβάσεις να το δω κι εγώ?Ούτε η ίδια η κυβέρνηση δεν λέει κάτι τέτοιο!
-Τρίτη ερώτηση:"Το ότι η συμφωνία προβλέπει το πάγωμα του ποσοστού των ομαδικών απολύσεων, είναι ένα αποτέλεσμα θετικό, μάλλον θετικό, μάλλον αρνητικό ή αρνητικό"?Απορία:Ορίστε?Έχουμε πάγωμα ομαδικών απολύσεων?Πολύ...επιστημονική φαντασία βλέπει ο...γκαλοπιέρης!

-Στο τέλος έρχεται και το...κερασάκι στην τούρτα:"Με ποια από τα παρακάτω μέτρα-αντιστάθμισμα στη μείωση αφορολογήτου συμφωνείτε"?Και απαριθμεί τη μείωση φορολογίας ελ.επαγγελματιών,τη μείωση ΦΠΑ στη ΔΕΗ,τη μείωση στον ΕΝΦΙΑ και τη μείωση ΦΠΑ στην εστίαση!

Μιλάμε νοιώθω....να ζω στον παράδεισο της αξιολόγησης.Όνειρο ζω,μη με ξυπνάτε!
Υ.Γ. Ακόμα και οι μαϊμούδες γελάνε με τέτοιες δημο(σ)κοπήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου