.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Μόνον η Επανάσταση σπάει αλυσίδες, οι άλλοι απλά σου λένε διάλεξε ποιος θα στις φορέσει.

Γράφει ο mitsos175.

Άκουσα πολλές κουταμάρες αυτές τις μέρες από τα ΜΜΕ των τοκογλύφων. Μέχρι και τάμα θυμήθηκαν οι δεξιοί. Τι κάνει ο γαλανός κηφήνας για να τα οικονομήσει, όταν δεν έχει αυτός την κουτάλα! Μπορεί η ΝΔ να μην είναι στην κυβέρνηση, αλλά η ακροδεξιά της πολιτική είναι στην εξουσία. Οπότε, ξεθαρρεύει ο βρικόλακας των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ) και λέει πως, αν είναι να έχουμε νεοφιλελεύθερο κανιβαλισμό, ας το κάνουν τουλάχιστο οι επίσημοι αντιπρόσωποι που έχουν κατοχυρωμένη την πατέντα του δοσίλογου υπηρέτη.

Το τι σαχλαμάρες μας είπαν, δε λέγεται. Μέχρι κι ότι ο Σόιμπλε μας θέλει εκτός Ευρώ! Ότι δηλαδή ο καρχαρίας μας θέλει στη στεριά κι όχι στη φουρτουνιασμένη θάλασσα της Ευρωζώνης. Αλλά εδώ βάπτισαν τη λεηλασία των Μνημονίων "σωτηρία", θα κολλήσουν σε τέτοια ψεματάκια; Μην τυχόν και φύγουμε γιατί οι τοκογλύφοι θέλουν σκληρό νόμισμα. Και ετοιμάζουν ακόμα σκληρότερο πορνό. Έχουν ήδη συμφωνήσει και τους ρόλους και το σενάριο, αλλά το έργο θα γυριστεί αργότερα για διαφημιστικούς λόγους.


Πετσόκομμα συντάξεων, τέντωμα φόρων, πνιγμό κάθε δικαιώματος, χτυπήματα με πλειστηριασμούς, απολύσεις... τα γνωστά βασανιστήρια με πιο πολύ ξύλο όμως αυτή τη φορά, μπας και μας ξεκάνουν. Γιατί, όπως λένε κι οι ιερείς, μας περιμένει μετά θάνατον ζωή "λουκούμι". Με τούτη εδώ έχουμε κάποια προβλήματα. Ανεργία, ακρίβεια, φτώχεια, πείνα, βία...


"Μπορείτε άφοβα να πάτε για σκι" μας είπε ένα ευρωπαϊκό παλιοτόμαρο. Να το μεταφράσω όμως γιατί είναι διπλωματική γλώσσα. Αυτή η γλώσσα κι η μοσχαρίσια, θέλει να ξέρεις από μαγειρική. Η μετάφραση λοιπόν είναι πως τα νέα μετρά θα πονέσουν τόσο, που δεν μας τα λένε τώρα, για να μην τρομάξουμε και φύγουμε, όχι μόνο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά από τον πλανήτη. Μέχρι τον Ιούνιο θα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, θα μας παραμυθιάσουν, και στο τέλος θα μας ανασκολοπίσουν πάλι. Το "σκι" είναι μέρος του "ξεσκίσματος". Όσο μένουμε Ευρώ, όσο ταΐζουμε όρνεα, τόσο μας τρώνε.

Αν υπήρχαν πολιτικοί κι όχι μαριονέτες θα τους απαντούσαν "κι εσείς μπορείτε άφοβα να πάτε να πνιγείτε". Αλλά ποιός να το πει; Και κυρίως ποιός να τους κάνει να καταπιούν τη γλώσσα τους; Ο τούμπας; Ο δράκουλας; Τα δεκανίκια; Είναι όλοι τους διαλεγμένοι για τη βρομοδουλειά.

Ας δούμε τώρα πιο είναι το σίγουρο. Συνεχίζει ο Τσίπρας που δεν έχει τσίπα, υπογράφει νέα μέτρα, κόβονται κι άλλο μισθοί, συντάξεις, απολύεται κόσμος, παίρνουν οι Τραπεζίτες τα σπίτια. Οι Τραπεζίτες, όχι οι Κομμουνιστές.

Βγαίνει ο Κούλης ο "κουλός", (μόνος ή με τους άλλους να τον βαστάνε, δεν έχει σημασία) υπογράφει νέα μέτρα, κόβονται κι άλλο μισθοί, συντάξεις, απολύεται κόσμος, παίρνουν οι Τραπεζίτες τα σπίτια. Γίνεται το όνειρο του Λεβέντη πραγματικότητα (χλωμό για την ώρα, αλλά λέμε...), μας κλέβουν όλοι μαζί, υπογράφουν νέα μέτρα, κόβονται κι άλλο μισθοί, συντάξεις, απολύεται κόσμος, παίρνουν οι Τραπεζίτες τα σπίτια. Βγαίνει άλλος, "νέος" που όμως θέλουν τα ΜΜΕ και συνεχίζει αυτή την πολιτική, μαντέψτε: Υπογράφει νέα μέτρα, κόβονται κι άλλο μισθοί, συντάξεις, απολύεται κόσμος, παίρνουν οι Τραπεζίτες τα σπίτια. Πιο λοιπόν είναι το στανταράκι; Γι αυτό δεν ανησυχούν οι τοκογλύφοι: Δεν μιλάνε με μας, γιατί έχουμε κάνει το λάθος να βάζουμε "εκπροσώπους", που κοιτάνε μόνο την πάρτι τους και πως θα πάρουν φράγκα, ευρώ, ή ότι άλλο νόμισμα υπάρχει.

Μόνον η Επανάσταση σπάει αλυσίδες, οι άλλοι απλά σου λένε διάλεξε ποιος θα στις φορέσει.

πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου