.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

«Έξω το αεροπλανοφόρο του θανάτου από τη Σούδα»: Συγκέντρωση ΛΑ.Ε., ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ (μ-λ) την Πέμπτη 9 Φλεβάρη 7.00 μ.μ. Πλ. Αγοράς

Μετα από συνεννόηση της Κ.Ο. Χανιών του ΚΚΕ(μ-λ) με εκπροσώπους της ΛΑΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ για κοινό κάλεσμα την Πέμπτη 7 η ώρα στην πλατεία της Δημοτικής Αγορας θα πραγματοποιηθεί διαδήλωση ενάντια στον ερχομό του αεροπλανοφορου Βush στα Χανιά. Μάλιστα, η Πρωτοβουλία αντίστασης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η πολιτική της επίθεσης του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών (Ε.Ε. – ΔΝΤ) που εφαρμόζει συστηματικά και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, οδηγεί τις εργαζόμενες λαϊκές μάζες ολοένα σε πιο βαθειά φτώχεια, ανέχεια και εξαθλίωση. Όσο και αν οι λαϊκές αντιστάσεις καθυστερούν ή έχουν ελλείμματα όταν ξεσπούν, δε θ’ αργήσουν ωστόσο να ξεσπάσουν ξανά και ξανά. Αυτό φαίνεται να το ξεχνούν οι ντόπιοι λακέδες του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης που θρασύτατα υποδέχονται κάθε τόσο στην πόλη μας τα τερατόπλοια του στόλου των φονιάδων των λαών. Ξεδιάντροπα πριν λίγες μέρες ο αντιπεριφερειάρχης Βουλγαράκης στη συνάντηση με τον Διοικητή της βάσης της Σούδας μίλησε για τονωτική ένεση για την τοπική οικονομία….. 
Δεν είναι δύσκολο να σκεφτεί ο καθένας πόσο καταστροφική και για την τοπική οικονομία είναι η ύπαρξη του καρκίνου της βάσης και ακόμη περισσότερο η μετατροπή της πόλης μας σε Τρούμπα του στόλου των φονιάδων των λαών. Αλήθεια, για ποιους τομείς της τοπικής οικονομίας θα είναι «τονωτική ένεση» το αεροπλανοφόρο και τι είδους τουρισμό και πολιτισμό θέλουμε για την πόλη μας; Σίγουρα όλα αυτά δεν διαφεύγουν στους τοπικούς άρχοντες, απλά υπηρετούν την πολιτική μετατροπής του τόπου μας σε ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ και πασχίζουν με κάθε τρόπο όπως και όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό να εξωραΐσουν την πολεμική μηχανή των φονιάδων των λαών. Φανερά πλήττουν θανάσιμα όχι μόνο την τοπική οικονομία, μα συνολικά το μέλλον αυτού του τόπου. Προσβάλλουν ταυτόχρονα τις αξίες, τα ιδανικά, την ιστορία, τον πολιτισμό και τα φιλειρηνικά αισθήματα των Χανιωτών και όλου του ελληνικού λαού.
 
πηγή: diktiospartakos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου