.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Ο. Μ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
Η επιχειρούμενη τρομοκράτηση, μέσω της επίθεσης που δέχτηκαν τα γραφεία μας, δεν θα περάσει. Οι βανδαλισμοί γραφείων της αριστεράς που θυμίζουν άλλες εποχές, από τις πιο σκοτεινές που γνώρισε ο τόπος και ο λαός μας, δεν μπορούν και δεν θα  γίνουν δεκτές από τον δημοκρατικό λαό της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.
Εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ,  θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην λιτότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα, αναδεικνύοντας τα κορυφαία προβλήματα της πόλης μας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε την μάχη ενάντια στους καναλάρχες, την διαπλοκή, και τα συμφέροντα που λυμαίνονταν αυτόν τον τόπο για σαράντα χρόνια.
Οι ενέργειες αυτές κάθε άλλο παρά μας τρομοκρατούν. Να γνωρίζουν καλά όσοι προβαίνουν σε ενέργειες τέτοιου είδους, πως η Αριστερά δεν τρομοκρατήθηκε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές. Δεν θα τρομοκρατηθεί τώρα!
Η μάχη για την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια θα κερδηθεί.
Καλούμε τα κόμματα, το δήμο, τους φορείς και το δημοκρατικό λαό του δήμου μας να καταδικάσουν παρόμοιες ενέργειες.

2 σχόλια:

  1. ....Εμείς, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στην λιτότητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη... Αχαχα,αχαχαχα,αχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «η Αριστερά δεν τρομοκρατήθηκε σε πολύ πιο δύσκολες εποχές»

    Πόση γελοιότητα να αντέξει κανένας??? Μας κάνουν και μαθήματα αριστεροφροσύνης οι φεκόσιτοι ψευτοαριστερο-ακροδεξιοί συριζανέλ.
    Ουστ και ψόφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή