.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Οι πρόσφυγες του Ελληνικού λένε όλη την αλήθεια για τα γεγονότα με την επίσκεψη Μουζάλα και τη ζωή που βιώνουν στο καταυλισμό



ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
ΠΕΜΠΤΗ 13.00 στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ

Είναι γνωστό ότι οι πρόσφυγες στο Ελληνικό ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου 4/2 αποχή από το συσσίτιο στο χώρο των αφίξεων και την Κυριακή έγινε επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης, Μουζάλα, με συνοδεία ΜΑΤ, υπήρξε βία απέναντι σε πρόσφυγες και παιδιά, ενώ έγινε συνάντηση του Υπουργού με αντιπροσωπεία των προσφύγων.

Όμως, η παρουσίαση των γεγονότων, η μορφή του αγώνα τους, η απήχηση, τα αιτήματα, η κατάσταση στο Ελληνικό παραποιήθηκαν από τις δηλώσεις του Υπουργού και διαστρεβλώθηκαν από αρκετές παρουσιάσεις σε ΜΜΕ.


Καλούμε, λοιπόν, σε συνέντευξη τύπου προσφύγων από το Ελληνικό και του Συντονισμού που βρέθηκε μαζί τους από την Κυριακή το πρωί.

Οι πρόσφυγες θέλουν να ενημερώσουν τα ΜΜΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ποιά είναι η κατάσταση στο Ελληνικό, τι συνέβη πραγματικά την ώρα που έφτασε ο Μουζάλας, τι τους είπε στη συνάντηση που είχαν, για την κινητοποίησή τους, τις μορφές, την έκταση και τη συνέχεια του αγώνα τους.

Η συνέντευξη τύπου θα γίνει την Πέμπτη 9/2/2017 στις 13.00 στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ, Φιλελλήνων και Ψύλα 2, κοντά στην πλ. Συντάγματος.

Σας περιμένουμε ! γιατί οι δημοσιογράφοι είναι ανάγκη να ψάχνουν την αλήθεια και από αυτούς που δεν έχουν φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου