.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Νικητές στην ΕΟΕ Μελισσανίδης - κυβέρνηση και ηττημένοι Μαρινάκης - Νέα Δημοκρατία

Ο... θεός είχε ευλογήσει τους νικητές
Το μεγάλο κεφάλαιο και τα κύρια πολιτικά κόμματα που το εκπροσωπούν συγκρούστηκαν για το... αρχαίο πνεύμα αθάνατο στην ΕΟΕ. Κέρδισαν Μελισσανίδης και συνεργάτες - Έχασαν Μαρινάκης και συνεργάτες  


Ο έτερος υποψήφιος Ισίδωρος Κούβελος (σύζυγος Ντόρας Μπακογιάννη) αμφισβητεί το αποτέλεσμα καθώς εισήχθη έκτακτα λόγω καρδιακού επεισοδίου σε νοσοκομείο και παρόλα αυτά προχώρησαν οι εκλογές.

Να θυμίσουμε πως ο νικητής Σπύρος Καπράλος στις προηγούμενες εκλογές είχε αναδειχτεί στο αξίωμα του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, εξαιτίας του γεγονότος ότι είχε ξεσηκωθεί σάλος για την υποψηφιότητα και την αναμενόμενη ανάδειξη σε πρόεδρο της ΕΟΕ, του συζύγου της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρου Κούβελου. Τότε ήταν ο πιο πιστός στο περιβάλλον Κούβελου - Μπακογιάννη για να εκπροσωπήσει τους ίδιους και τα πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα που επενδύουν στις μπίζνες της ΕΟΕ...

Ο... θεός είχε ευλογήσει και τους ηττημένους
Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το naftemporiki.gr:

Επανεξελέγη ο Καπράλος στην προεδρία της ΕΟΕ

Οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΕ πραγματοποιήθηκαν απόντος του έτερου υποψηφίου, Ισίδωρου Κούβελου, ο οποίος είχε εισαχθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.


Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ύστερα από μια ημέρα και μια διαδικασία… θρίλερ.

Οι αρχαιρεσίες στην ΕΟΕ πραγματοποιήθηκαν απόντος του έτερου υποψηφίου, Ισίδωρου Κούβελου, ο οποίος είχε εισαχθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Ο Λάμπης Νικολάου, που είχε οριστεί από τη ΔΟΕ προεδρεύων της Επιτροπής, ενημέρωσε για την πρόθεσή του να αναβάλλει τις εκλογές, όμως η πλευρά του κ. Καπράλου προχώρησε στη σύγκληση της ολομέλειας, που εξέλεξε νέο προεδρεύοντα σύμβουλο τον πρόεδρο της Παύλο Κανελλάκη ο οποίος και ξεκίνησε τη διαδικασία.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 14-0 για τον Σπύρο Καπράλο, ο οποίος επιβεβαίωσε έτσι τα προγνωστικά που τον έφερναν οριακά νικητή με 14-13.

Πρώτος αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Καννελάκης (πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής). Να σημειωθεί πάντως ότι η πλευρά του κ. Καπράλου γνωστοποίησε ότι δεν αναγνωρίζει τη διαδικασία.

Ο νικητής στηρίχθηκε από την κυβέρνηση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ο έτερος υποψήφιος από τη Νέα Δημοκρατία και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου