Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δήμος ενημερώνει για τις αλλαγές αντιδημάρχων - Παραμένει ο Μιχάλης Λάλος - Αναγνώστου αντιδήμαρχος οικονομικών
Με δελτίο τύπου ο δήμος ενημερώνει επίσημα για τις αλλαγές προσώπων στις θέσεις αντιδημάρχων. 

Θυμίζουμε πως έχει ήδη πραγματοποιηθεί αλλαγή στη θέση αντιδήμαρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, μετά τη παραίτηση του Γιάννη Καλαμπόκη ο οποίος αντικαταστάθηκε από το Θοδωρή Μανωλεδάκη. 

Επίσης όπως έμμεσα προκύπτει από το δελτίο τύπου, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Μιχάλης Λάλος - Αναγνώστου, παραμένει στη θέση του.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημερώνουμε ότι ύστερα από εισήγηση του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου και ομόφωνη αποδοχή της από τη δημοτική ομάδα της Δύναμης πολιτών θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες αλλαγές σε θέσεις αντιδημάρχων ενόψει των δημαιρεσιών του Μαρτίου. Στο προσεχές διάστημα οι νέοι αντιδήμαρχοι θα ενημερωθούν από τους νυν αντιδημάρχους για όλα τα θέματα των αρμοδιοτήτων τους ώστε να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία τους για τα καθήκοντα που θα αναλάβουν.

Ευχαριστούμε ολόθερμα όλους τους αντιδημάρχους και τον καθένα ξεχωριστά για το επιτυχημένο έργο στον τομέα ευθύνης που ο καθένας είχε αναλάβει και ευχόμαστε στους νέους να συνεχίσουν με το ίδιο αίσθημα ευθύνης την προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης μας.

 Οι νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:

Ανεμογιάννης Γεώργιος: αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και καθαριότητας στη θέση του Ανανιάδη Νικόλαου

Γαλαζούλα Αλίκη: αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής στη θέση του Κουμαριανού Ευάγγελου

Παπαλουκά Ευτυχία: αντιδήμαρχος παιδείας και πολιτισμού στη θέση της Ρόκου Χαρίκλειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου