.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Μνημόνιο απαιτεί η Ελλάδα από την Δανία για να την βοηθήσει στην καμπάνια προστασίας Δανών από τον ήλιο


Oι Δανοί απευθύνουν έκκληση στους Έλληνες, να τους βοηθήσουν, προκειμένου να μειωθούν τα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του δέρματος στη χώρα τους.
«Αξιοσέβαστοι ΄Ελληνες... Αγαπάμε την πατρίδα σας αλλά ... υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.... Γι' αυτό με σεβασμό ζητάμε την υποστήριξή σας: Βοηθήστε ένα Δανό στον ήλιο...»
Κάθε χρόνο, χιλιάδες Δανοί ταξιδεύουν σε ηλιόλουστους προορισμούς για διακοπές. Δυστυχώς, πολλοί από αυτούς επιστρέφουν στο σπίτι με ένα ηλιακό έγκαυμα. Τα ηλιακά εγκαύματα είναι επώδυνα βραχυπρόθεσμα και αυξάνουν τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος σε μακροπρόθεσμη βάση.
Οι εμπνευστές της καμπάνιας «Help a Dane» ζητούν από τους Έλληνες να γίνουν εθελοντές και να πάρουν υπό την προστασία τους από έναν Δανό που έρχεται στη χώρα μας για διακοπές, καθώς οι τελευταίοι δεν είναι συνηθισμένοι στον ήλιο και δεν γνωρίζουν βασικούς τρόπους προστασίας από τη βλαβερή ακτινοβολία.
Στο βίντεο που συνοδεύει την καμπάνια, το οποίο είναι στα ελληνικά, υπογραμμίζεται ότι κάθε μέρα ένας Δανός χάνει τη ζωή του από καρκίνο του δέρματος.
Στην ιστοσελίδα της καμπάνιας, περιγράφονται οι τρόποι με τους οποίους ένας Έλληνας μπορεί να βοηθήσει έναν Δανό τουρίστα:
Βοηθήστε έναν Δανό υπενθυμίζοντάς του να πηγαίνει στη σκιά όσο το δυνατόν συχνότερα. Πολλοί Δανοί δεν γνωρίζουν ότι ο ήλιος μπορεί να είναι δύο φορές πιο ισχυρός στο εξωτερικό απ’ ότι στη Δανία.
Βοηθήστε έναν Δανό, λέγοντάς του ότι η πιο αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο είναι ένα καπέλο ηλίου με φαρδύ γείσο και ρούχα που καλύπτουν τα μπράτσα και τους μηρούς.
Βοηθήστε έναν Δανό προσφέροντάς του αντηλιακό. Το αντηλιακό πρέπει να είναι τουλάχιστον SPF 30 και πρέπει να αλείφεται σε παχύ στρώμα.

Ελλάδα: Θα βοηθήσουμε αλλά με σκληρούς όρους
Άμεση απάντηση υπήρξε από την ελληνική πλευρά, η οποία μέσω κύκλων διαμήνυσε ότι στα πλαίσια της "ευρωπαϊκής αλληλεγγύης" που και η Ελλάδα γεύτηκε από το 2010 θα βοηθήσει τον συμπαθέστατο Δανέζικό λαό αλλά υπό όρους γιατί δεν υπάρχει η αναγκαία εμπιστοσύνη.

Συγκεκριμένα από ελληνικές πηγές περιγράφονται οι πρώτοι βασικοί όροι, που είναι οι παρακάτω:
1. Ο Κάθε Δανός θα πληρώνει στην Ελλάδα 4000€ την ώρα για χρήση αντιηλιακής ομπρέλας στην χώρα μας. Έτσι θα γλιτώσουμε και εμείς το τέταρτο Μνημόνιο!

2. Οι Ομπρέλες που θα κρύβονται οι Δανοί από τον φονικό ελληνικό ήλιο θα έχουν το λογότυπο της L' Oreal, όπως και τα αντιηλιακά θα είναι της ίδιας εταιρίας κατόπιν της πρόσφατης συμφωνίας του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Γαλλικό κολοσσό.

3. Οι Δανοί πολίτες θα φέρουν στις ελληνικές παραλίες αναγκαστικά t-shirts με το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ και το Moto, "Τα δικά μας μνημόνιο είναι τα καλύτερα" για να περνά το μήνυμα στους Έλληνες λουόμενους που θα κάθονται παραδίπλα.!

4. Οι Δανοί στις ελληνικές παραλίες θα αναγκάζονται να διαβάζουν (ακόμα και αν δεν καταλαβαίνουν γρι ελληνικά) "Αυγή", "Kontra", και "Documento" τις Κυριακές!

5. Οι Δανοί θα αναγκαστούν να εντάξουν στο πολιτικό τους σύστημα τον Τσακαλώτο, τον Πολάκη, την Τζάγκρη, τον Βενιζέλο, και τον Άδωνη Γεωργιάδη για να γλιτώσουμε εμείς. Ενώ θα αντικαταστήσουν την βασιλική τους οικογένεια με την οικογένεια Παπανδρέου τιμής ένεκεν του θαυμασμού του ΓΑΠ για την Δανία (βλ. δηλώσεις περί Δανίας του Νότου).

6. Τέλος πρωταθλήτρια Δανίας για τα επόμενα 3 χρόνια στο ποδόσφαιρο θα είναι η Μπρόνμπι γιατί βαρεθήκαμε να βλέπουμε την Κοπεγχάγη.

* Στα σοβαρά τώρα, η εν λόγω καμπάνια είναι μία Δανέζικης ΜΚΟ που κυνηγά τα φράγκα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου