.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Πόνεσε η ανακοίνωση στήριξης της ΛΑΕ στον Άρη Βασιλόπουλο


Αποκαλυπτική του βαθμού ενόχλησης των επιχειρηματικών συμφερόντων που σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν για κέρδος, το οικόπεδο που έχει παραχωρηθεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ για τα τμήματα της, υπήρξε  αντίδραση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημάτου. 

Δεν είναι πρωτότυπο ούτε τυχαίο φυσικά τα επιχειρηματικά συμφέροντα, οι εκπρόσωποι και οι υπάλληλοι τους, να απαιτούν όποιος δηλώνει οπαδός της ΑΕΚ να ταυτίζεται με τους στόχους και τις επιδιώξεις τους.


Η ανακοίνωση της ΛΑΕ

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το

Δημάτος για Λαφαζάνη: "Και δηλώνει και ΑΕΚτζής..."



Η ανακοίνωση της ΛΑΕ, με αφορμή την επικείμενη έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ, προκάλεσε την αντίδραση του Διευθυντή Επικοινωνίας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος και την σχολίασε με καυστικό τρόπο μέσω facebook.

Η ΛΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή την επικείμενη έκδοση οικοδομικής άδειας του γηπέδου της ΑΕΚ και ζήτησε απ' τον Δήμαρχο της Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλο να τηρήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Η συγκεκριμένη κίνηση προκάλεσε την αντίδραση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου, ο οποίος σχολίασε με καυστικό τρόπο την ανακοίνωση, ενώ έκανε ειδική μνεία στον επικεφαλής του κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

"Γνωρίζει καλά εκείνος που κράτησε με το έτσι θέλω την ΜΠΕ για έξι μήνες με το έτσι θέλω στο συρτάρι του και δηλώνει και ΑΕΚτζής...

Περιμένετε τώρα μην ζητήσουν να γίνει το ποδηλατοδρόμιο στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί έχουν και τεράστιο... ενδιαφέρον για τα τμήματα της ερασιτεχνικής!", ήταν το σχόλιο του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου