.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Ο δήμος παίρνει μέτρα για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. - Κλήσεις και τροχοσφιγκτήρες



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενημέρωση για την έναρξη ελέγχων παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.


Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι η Δημοτική Αστυνομία στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της συμφώνα με το Ν.3731/2008, άρθρο 1, παρ. 1, περ.8, ξεκίνησε την έναρξη ελέγχων παραβάσεων και την επιβολή διοικητικών προστίμων στα όρια του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος, βάσει του Κ.Ο.Κ. (Ν.2696/1999, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.3542/2007). Σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ιδιαίτερα αυτές που χρήζουν αυξημένης κοινωνικής ευαισθησίας όπως για παράδειγμα  αποκλεισμός ράμπας ΑΜΕΑ, διάβασης πεζών, κ.α.σε συνδυασμό με τη βεβαίωση της παράβασης στάθμευσης και την επιβολή χρηματικού προστίμου θα ακινητοποιούνται τα οχήματα αυτά με τη χρήση ειδικών μηχανισμών (τροχοσφιγκτήρες) όπως ορίζεται στο  άρθρο 34, παρ. 8, του Κ.Ο.Κ.        

Τα  διοικητικά πρόστιμα θα καταβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:30 – 13:30, στο Ισόγειο του Δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας  Νέας Χαλκηδόνος (Λ. Δεκελείας 97, Ν. Φιλαδέλφεια) στο Τμήμα Εσόδων, Περιουσίας και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (Τηλ. 2132049099-101).

Σε περίπτωση ακινητοποίησης οχήματος οι οδηγοί  θα επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας (Τηλ. 2132049142 - 3), αφού προηγουμένως έχουν καταβάλει το αντίτιμο της παράβασης.

2 σχόλια:

  1. Too good to be true! Γαϊδούρια ξεκαπίστρωτα οδηγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε 3:29, δίκιο έχεις βέβαια, αλλά και αν ο δήμος δίνει τόσες άδειες για μαγαζιά μη υγειονομικού ενδιαφέροντος, δεν υποχρεούται και να εξασφαλίζει τη στάθμευση για τους πελάτες και τους κατοίκους; Μόνο τα λεφτά από μας και από τα μαγαζιά ξέρει να παίρνει. Ή θα φτιάξει χώρους στάθμευσης, ή να βάλει δημοτική συγκοινωνία ή να βρει όποιον τρόπο για να μη γίνεται η ζωή η δική μας, των κατοίκων, κόλαση, με τους τόσους "επισκέπτες" που έρχονται για τα μπαρ και τα σουβλατζίδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή