.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Η Πολιτιστική Αναγέννηση έκοψε τη πίτα της


 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
   


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για τις 30/1/17 απολογιστική ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.
 
Την εκδήλωση άνοιξε η Γενική Γραμματέας κυρία Μάρω Τσιλιμπάρη, η οποία καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη και ευχήθηκε καλή χρονιά.
 
Κατόπιν αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συλλόγου και τόνισε ιδιαίτερα πως φέτος ο Σύλλογος κλείνει 15 χρόνια ύπαρξης κάνοντας ότι καλύτερο για τα μέλη του, που συνεχώς ανανεώνεται με νέα πρόσωπα. 
 
Επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Ελένη Χαϊκάλη. αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του Συλλόγου μας.
 
Μετά το πέρας της απολογιστικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.
 
Ο Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων προϊστάμενος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και μίλησε για το έργο και το βίο των Τριών Ιεραρχών και μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ Γαβριήλ.
 
Στην εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας εκτός των μελών του Συλλόγου μας παρευρέθησαν και τίμησαν με τη παρουσία τους, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου η κυρία Ευτυχία Παπαλουκά Δημοτική Σύμβουλος Αντιπρόεδρος Π.Π.Ι.Ε.Δ, ο κύριος Απόστολος Κόντος Δημοτικός Σύμβουλος επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”, η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Αντωνία Αναγνώστου, η πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κυρία Δήμητρα Δερμανούτσου, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κύριος Ιερόθεος Καλόστος, η Πρόεδρος Πολιτικής Προστασίας κυρία Έλλη Καρακούλη, η Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ Νέας Φιλαδέλφειας κυρία Τασούλα Βασιλειάδου, η Αντιπρόεδρος των Ρουμελιωτών κυρία Μαρία Βουγιούκα, ο Πρόεδρος των Κερκυραίων κύριος Ιωάννης Λεοντίτσης, η Γενική Γραμματέας των Ηπειρωτών κυρία Μαριάνα Μήλα, οι κυρίες της Τράπεζας Αγάπης Ντίνα Μυλωνά και Βάσω Καμπούρογλου και ο κύριος Κώστας Ιτζεγιάν από τους Παλαιούς Προσκόπους. 
 
Τέλος η Γενική Γραμματέας κυρία Τσιλιμπάρη ανακοίνωσε ότι στις 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποηθεί ο Αποκριάτικος χορός στη Ταβέρνα “Λουκιδέλη”.  
 
Επίσης δήλωσε πως προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν, 2η επίσκεψη στο Ίδρυμα Νιάρχου, θέατρο “η” εκδρομή όπου οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν με νεώτερο. 



Η Πρόεδρος                                                                         Η Γενική Γραμματέας


Ελένη Χαϊκάλη                                                                     Μάρω Τσιλιμπάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου