.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! DR PETER GØTZSCHE: Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ ΒΙΟΜΗΧΑΝΊΑ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΈΝΟ ΈΓΚΛΗΜΑ! (βίντεο)


Ο ιατρός Peter C Gøtzsche, MD εκθέτει τις φαρμακευτικές βιομηχανίες και το σίριαλ της δόλιας συμπεριφοράς τους, τόσο στον τομέα της έρευνας όσο και στο μάρκετινγκ όπου η ηθικά κατακριτέα περιφρόνηση για την ανθρώπινη ζωή είναι ο κανόνας.
Ευχαριστούμε τον καθηγητή κ. Peter C. Gøtzsche για την εκπληκτική του έρευνα που διαφωτίζει την ιατρική κοινότητα και όλο τον κόσμο γενικότερα που έχει παραπλανηθεί και συσκοτιστεί από τις πληρωμένες κλινικές μελέτες, που εκπονούνται μόνο από τις φαρμακευτικές εταιρείες, που παράγουν και πουλάνε τα φάρμακα!!!


Το ιερατείο του μεσαίωνα ωχριά μπροστά στην οργανωμένη παραποίηση και απόκρυψη της γνώσης στην ιατρική, στη βιολογία και στην ιστορία σήμερα.



Η παραποίηση της γνώσης και της πληροφορίας οδηγεί πάντα σε σοβαρή έλλειψη της προστασίας της υγείας και της ζωής των πολιτών και αποτελεί το σοβαρότερο έγκλημα σύμφωνα με το ​Διεθνές Δίκαιο.



Όμως δεν μας εκπλήσσουν ιδιαίτερα τα στοιχεία και οι εγκληματικές αποδείξεις που υπάρχουν στις έρευνες του καθηγητή Peter C. Gøtzsche.Πρέπει κυρίως να γνωστοποιήσουμε και να αναδείξουμε ποιος ήταν ο ρόλος των εταιρειών χημικών, φαρμάκων και των τραπεζών στον Α' και στον Β' παγκόσμιο πόλεμο με τα 100 εκατομμύρια νεκρούς και στην εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση των λαών της Ευρώπης και όλου του κόσμου μετά από αυτούς τους πολέμους.



Ήταν οι εταιρίες αυτές που αποφάσισαν και χρηματοδότησαν τον Α' και τον Β' παγκόσμιο πόλεμο.


Σ
υνεργάστηκαν με τον Χίτλερ να αναλάβει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις, να είναι αυτός ο άρχοντας του κόσμου και οι εταιρείες να καρπωθούν όλη την λεία των πολέμων και όλο τον έλεγχο των αγορών των κατακτημένων λαών.



Οι εταιρείες αυτές και οι τράπεζες φρόντισαν μέσω μιας καλοπληρωμένης προπαγάνδας με ιστορικούς, δημοσιογράφους, ακαδημαϊκούς και άλλους, να σβήσουν τα ίχνη των εγκλημάτων τους, να παραποιήσουν ως σύγχρονοι Αντίνοοι τα πραγματικά γεγονότα προκειμένου να επιχειρήσουν ξανά σήμερα τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο με οικονομικά όπλα, ακατάλληλα φάρμακα, ακατάλληλα τρόφιμα και άλλα φονικά όπλα όπως η φτώχεια, η ανεργία και η εξαθλίωση, που προκαλούν το πολιτικοοικονομικής αιτιολογία στρες - άγχος, έχοντας αρρωστήσει την πλειοψηφία των πολιτών στον κόσμο.



Φυσικά ξανά πάλι όπως τότε, βλέπουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη την αριστοτεχνική συνεργασία όλων των μεταπολεμικών κυβερνήσεων με τις εταιρίες και τις τράπεζες, να εφαρμόζουν πιστά και με θρησκευτική ευλάβεια όλα τα προγράμματα του Χίτλερ, που δεν μπόρεσαν τότε με τα όπλα να επιβάλουν.


Επίσης όπως τότε, η ακαδημαϊκή κοινότητα με επικεφαλής τον Λογοθετόπουλο, έδωσε γη και ύδωρ και συνεργασία στον Χίτλερ, έτσι και τώρα, επώνυμοι καθηγητές και ακαδημαϊκοί με επιστολές τους αναγνωρίζουν το σημερινό κατοχικό καθεστώς και το προτρέπουν να εφαρμόσει τα μνημόνια προκειμένου να σωθεί η χώρα... 


Δεν απαξιώνουμε την αξία της φαρμακευτικής αγωγής και των φαρμάκων, όμως χρειαζόμαστε έγκριτες κλινικές δοκιμές για την καταλληλότητά τους και όχι οι δοκιμές να γίνονται από εκείνους που τα πουλάνε.



Η χρηματοδότηση της έρευνας στην ιατρική και στη χημεία και την βιολογία πρέπει να γίνεται από το κράτος, δηλαδή με χρήματα των φορολογουμένων και όχι από τις ίδιες τις φαρμακευτικές. 



Για να μπορέσουμε όμως να έχουμε τη σωστή φαρμακευτική προστασία για την υγεία μας, πρέπει να αποκτήσουμε Δημοκρατία, να απελευθερώσουμε δηλαδή τη χώρα μας από τα νύχια της τριμερούς ανίερης συμμαχίας των εκάστοτε κυβερνήσεων, της καθεστωτικής ή δοσίλογης επιστήμης και των εταιρειών.



Να ρίξουμε στην πυρά τους χιτλερικούς και τον χιτλερισμό τους και κυρίως αυτούς που παραποιούν την Ιστορία μας και την επιστημονική έρευνα στην ιατρική και φαρμακολογία.

Αυτούς πρέπει να τιμωρήσουμε πρώτους και μετά τους πολιτικούς, δημοσιογράφους, εταιρείες και τράπεζες.



Για το Πανεπιστημονικό Μέτωπο της Χώρας και του Απόδημου Ελληνισμού 

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος  

Καρδιολόγος - Πνευμονολόγος

Ακολουθεί το βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους:

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου